Lanet Vista Sorunları
-
vistayı ne kadar az kullanırsak okadar iyidir.masaüstündeki 50 mb exe yi 1dk da siliyosa ve silmek için hazırlanıyor falan diyosa vista daha baya bı kullanılmaz.daha çıkalı n kadar oldu ama service pack 1 i çıkarıyolarmış :)
-
invisible_1905 bunu yazdı:
-----------------------------
essan bunu yazdı:hoca vista biraz bilgisayarı kasıyor unutmayalım bunun yanında bazı programlar vistaya uymuyor unutma.
Hacım bi yazdığımı okuyupta cevap yazsan iyi olacak. Ben sana şunu diyorum; Şimdi bilgisayarını kasıyor ama yakında sadece vistada çalışan programlar ve oyunlar çıkacak bunu görürsün. Sende bir windows kullanıcıysan, mecburen vista kuracaksın. Bunun için bilgisayarına ram takviyesi yapacaksın ya da bilgisayarını değiştireceksin. Buna mecbursun. İşte bahsettiğim senin şimdiki kasan bilgisayarın değil. Benim bahsettiğim, vistayı tam olarak destekleyen ve kasmayan bir bilgisayar.
-----------------------------hoca ben senin dediğini anladım. benim pc kasmıyor vistayı götürebilecek özellikte herşey mevcut 3 milyarlık bir pc. başka bir arkadaşın pc de baktım şöle bi gözattım hoşuma gitmedi bunun yanında şuanda programlar uymuyor. ilerde bakarız vistaya uyumlu olur mu bilmem programlar falan uyumlu olursada vistaya geçmeye bi bakarız düşünürüz. ben şimdi xp'ye alışmışsam şimdi niye vistaya geçiyim. ilerde bakarız.
-
Bosuna tartısmaya gerek yok vısta gelecegın programı oldugu yada olabılcegı dogrudur ancak suanda en ıyı kullanılacak sey ya lınux yada ne yazıkkı xp su anın soft verlerı bunlar.... soyle amd 5200 veya ustu bır makına almadan kesınlıkle vıstaya gecmeyı dusunmuyorum
-
An itibariyle mesajı Xp den atıyorum.bnm laptop baya bi hızlıymış bunu şimdi daha iyi anladım.ve vistayada bidaha geçmeyi asla düşünmüyorum :)
-
legendary bunu yazdı:
An itibariyle mesajı Xp den atıyorum.bnm laptop baya bi hızlıymış bunu şimdi daha iyi anladım.ve vistayada bidaha geçmeyi asla düşünmüyorum :)
-----------------------------:)) diyorum işte vistadan kimse şuan memnun değil.