Laptobuma Format Atmiyorum
-
merhaba arkadalar
c610 dell markali bir laptop var.dahili cd okuyucusu yok.disardan usb ile bagliyorum format atmak istiyorum atiyorum ama c ye dokunamiyorum belegelirime hic birsey olmuyor.bunu nasil atlata bilirim.yardim ederseniz sevinirim
-
sen önce yazılarına bi format at!..bu ne:| hiç bişey anlamadım kelimelerin şahtı kaymış..her kelimende harfler çarpık çurpuk!..
-
c610 dell markali bir laptop var.dahili cd okuyucusu yok.disardan usb ile bagliyorum format atmak istiyorum atiyorum ama c ye dokunamiyorum belegelirime hic birsey olmuyor.bunu nasil atlata bilirim.yardim ederseniz sevinirim
-
arkadasim nesi var yazilarin bende cok normal
-
sen c ye format attığından emin ol!..belki d yi biçimlendirmişsindr!.format atıorum ama c ye bişey olmuyor ne :| c nin üstüne gel yawas biçimlendir..
-
bilgisayarına cd room taktıktan sonra tanıdıktan sora bılgısayar resetle ve del e basıp setup a gır ve primary i yani acılısı cd room destegi ile yap sonra kaydet ve cık tekrar baslasın cd den on yukleme yapmak ıcın bır tusa bas dedıgı zaman bas ve on yukleme yap yenıden baslar on yukleme yapma bu sefer kurmaya baslar.
-
cd den ön yüklemeyi cok denedim ama onu görmüyor bir türlü.nedeni ne olabilir.
-
usb leri kapatıyodur yada yeni bi boot cd si bul 2002 deil 2007 xp usb leri görmüodur bide şunu dene d ye at xp nin içindekileri xp kuru d sürücünden çalıştır belki olur
-
Boot seçeneğini Removable a ayarla. CD-Rom ayarladığın için görmüyordur.
-
Cerololo bunu yazdı:
-----------------------------
Boot seçeneğini Removable a ayarla. CD-Rom ayarladığın için görmüyordur.
-----------------------------Mantıklı
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------sen önce yazılarına bi format at!..bu ne:| hiç bişey anlamadım kelimelerin şahtı kaymış..her kelimende harfler çarpık çurpuk!..
-----------------------------
yaw iftar vakti koparmayın adamı ya.D:D: zaten yandım susuzluktan ((