folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Laptobun Üstünde Crysler 300C(Compositing)

Laptobun Üstünde Crysler 300C(Compositing)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bugün yaptığım bir compositing denemesi yaklaşık 9,5 saat sürdü video yu tamamaması

dj_lethal de sağ olsun render konusunda  birkaç ayar çekti (pc yi bıraktım ona öle yaptı :d) 

yorumlarınızı bekliyorum 

videolar 

avi                                    :http://rapidshare.com/files/124780971/guluglugl.avi.html

wmv(codeci olmayanlar için) :http://rapidshare.com/files/124781090/Film_0004.wmv.html

ahanda bu resim

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wert süpersin hocam...mükemmel olmuş ya :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    işin esprisi ney anlayamadım :S kusura kalmayın

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------

video yu izledinmi

işte orada laptobun üstündeki araba ve cam küre bilgisayarla eklendi bilmem anlatabildimmi 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Video montaj anlıçaan :D

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    yani aslında araba yok :)

ama wert onu oraya öyle güzel eklemiş ve gerçekte varmış gibi vidyo'da yansıtmış...

takdiri hakediyor gerçekten

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:
    yani aslında araba yok :)

ama wert onu oraya öyle güzel eklemiş ve gerçekte varmış gibi vidyo'da yansıtmış...

takdiri hakediyor gerçekten

vaavv bende sandımki pc nin üzerine arabayı koymuş küreden ışık yansıyor falan.. helal hoca çok gerçekci ;) başarıların devamı

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

wert dai sonunda beklediginde degdi ;) super tracking olmus, kasetli kameralardan aktarma sirasinda flicker oldugu icin tracking pek net olmuyo..

Seninki super olmus eline saglik ;) Sana bir de object trackingi ogreticem, onda da bir insanin yuzune robot kafasi ekleyebiliyosun ;)

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:

wert dai sonunda beklediginde degdi ;) super tracking olmus, kasetli kameralardan aktarma sirasinda flicker oldugu icin tracking pek net olmuyo..

Seninki super olmus eline saglik ;) Sana bir de object trackingi ogreticem, onda da bir insanin yuzune robot kafasi ekleyebiliyosun ;)

madem onları yapabilyorsunuz =) benim resmimi göndereyimde karın bölgeme iki baklava dilimi çizseniz =) çok makbule geçerdi bi göbek çıktı gitmiyor daha :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:
    Dj_Lethal bunu yazdı:

madem onları yapabilyorsunuz =) benim resmimi göndereyimde karın bölgeme iki baklava dilimi çizseniz =) çok makbule geçerdi bi göbek çıktı gitmiyor daha :D
    kolay iş dai :P 4 lu bir baklava modelleriz gobegin ustunde composite ederiz olay bu :P yalniz videoda fazla kiprasma :P trackin kotu olursa gobegin bacaklarina kacabilir ;)

Shaban Interactive Pro.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    gayet hos olms ama kure bırazcık sırıtıo

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 2799 Toplam Mesaj: 21