Laptobun Üstünde Crysler 300C(Compositing)
-
bugün yaptığım bir compositing denemesi yaklaşık 9,5 saat sürdü video yu tamamaması
dj_lethal de sağ olsun render konusunda birkaç ayar çekti (pc yi bıraktım ona öle yaptı :d)
yorumlarınızı bekliyorum
videolar
avi :http://rapidshare.com/files/124780971/guluglugl.avi.html
wmv(codeci olmayanlar için) :http://rapidshare.com/files/124781090/Film_0004.wmv.html
ahanda bu resim
-
wert süpersin hocam...mükemmel olmuş ya :|
-
işin esprisi ney anlayamadım :S kusura kalmayın
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------video yu izledinmi
işte orada laptobun üstündeki araba ve cam küre bilgisayarla eklendi bilmem anlatabildimmi
-
Video montaj anlıçaan :D
-
FeRoCi bunu yazdı:
yani aslında araba yok :)ama wert onu oraya öyle güzel eklemiş ve gerçekte varmış gibi vidyo'da yansıtmış...
takdiri hakediyor gerçekten
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------FeRoCi bunu yazdı:
yani aslında araba yok :)ama wert onu oraya öyle güzel eklemiş ve gerçekte varmış gibi vidyo'da yansıtmış...
takdiri hakediyor gerçekten
vaavv bende sandımki pc nin üzerine arabayı koymuş küreden ışık yansıyor falan.. helal hoca çok gerçekci ;) başarıların devamı -
wert dai sonunda beklediginde degdi ;) super tracking olmus, kasetli kameralardan aktarma sirasinda flicker oldugu icin tracking pek net olmuyo..
Seninki super olmus eline saglik ;) Sana bir de object trackingi ogreticem, onda da bir insanin yuzune robot kafasi ekleyebiliyosun ;)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------wert dai sonunda beklediginde degdi ;) super tracking olmus, kasetli kameralardan aktarma sirasinda flicker oldugu icin tracking pek net olmuyo..
Seninki super olmus eline saglik ;) Sana bir de object trackingi ogreticem, onda da bir insanin yuzune robot kafasi ekleyebiliyosun ;)
madem onları yapabilyorsunuz =) benim resmimi göndereyimde karın bölgeme iki baklava dilimi çizseniz =) çok makbule geçerdi bi göbek çıktı gitmiyor daha :D -
FeRoCi bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------wert dai sonunda beklediginde degdi ;) super tracking olmus, kasetli kameralardan aktarma sirasinda flicker oldugu icin tracking pek net olmuyo..
madem onları yapabilyorsunuz =) benim resmimi göndereyimde karın bölgeme iki baklava dilimi çizseniz =) çok makbule geçerdi bi göbek çıktı gitmiyor daha :D
kolay iş dai :P 4 lu bir baklava modelleriz gobegin ustunde composite ederiz olay bu :P yalniz videoda fazla kiprasma :P trackin kotu olursa gobegin bacaklarina kacabilir ;) -
gayet hos olms ama kure bırazcık sırıtıo