Laptop Alacagım Önerileriniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler elimde şu marka laptop var http://www.sony.com.tr/product/vn-fw-series/vgn-fw41et-h , bu zamana kadar tık demedı hıcbı sekılde cok saglam begendıgım bı makıne.. aynısını Bestbuydan veya amazon dan bulma şansım varmı veya bunun ayarında bı makıneyı amerıkadan kaca alabılırım fıkır verırsenız sevınırım .. saglam bı alet almak ıstıyorum sıkıntı cıkarmasın ıstıyorum .. Fiyat aralıgı 500-800$ aralıgı olucak.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

HP Pavilion 14-b017cl 14" Sleekbook Laptop / Intel Core i5-3317U, 6GB DDR3 SDRAM, 500GB Hard Drive, HDMI, Webcam, USB 3.0, Windows 8

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı

HP Pavilion 14-b017cl 14" Sleekbook Laptop / Intel Core i5-3317U, 6GB DDR3 SDRAM, 500GB Hard Drive, HDMI, Webcam, USB 3.0, Windows 8

Yani usta kusura bakma da, arkadaş Sony göstermiş, sen müadili olarak Hp Pvl göstermişsin :) Asus'a, hatta Lenovo'ya baksın müadili bakacaksa da bari küfretmesin :))

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

alternatif

http://www.takasdepo.com/Ilan-bu-guzellik-kimde-var-399-tl-27051

220 tl gibi bir paraya geliyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Muritlerden kımse yokmu fıkır veren sımdı :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-K56CB-XX274D-Core-i7-3537U-20-Ghz-8-GB-1-TB-4-GB-VGA-156-Freedos-pmu275067.html bu işine yarar mı hocam ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

Valla hp den uzak durda ne yaparsan yap. 3 kere anakartı yandı. etrafımda da ısınma şikayeti sorunuyla hp ile başı dertte olan çok tanıdığım insan var. Genede sen bilirsin kardeşim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8480

beğenirsen ürün hakkında kafana takılanları cevaplayabilirim

ben memnunum

Ha Ha!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler Bestbuy.com dan veya Amazon.com dan alacagım oradan bakar soylersenız ıyı olur

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Senin soruna bi cevap değil ama araştıran arkadaşlar içın MSI ge60 i7 li model kullanıyorum. Malzeme kalitesi hariç makina gerçekten mükemmel alırken çok araştırmıştım

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı
    Senin soruna bi cevap değil ama araştıran arkadaşlar içın MSI ge60 i7 li model kullanıyorum. Malzeme kalitesi hariç makina gerçekten mükemmel alırken çok araştırmıştım

hocam makine bana fiyat performans olarak biraz düşük geldi. Tamam değerlere bakarak şuanki birçok notebooktan daha iyi. Ama fiyatı 3 binlira fazla değil mi ?

@$Düzenleme : Toplama notebook yapabileceğimiz bir site var mı ? İŞlemcisini, ram özelliklerini, ekran kapasitesini falan kendimiz seçebileceğimiz ?

ndmylmz tarafından 30/Tem/13 03:48 tarihinde düzenlenmiştir

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 1842 Toplam Mesaj: 14