Laptop Alacağım Tavsiyeleriniz
-
başlıktaki gibi bir arkadaşıma yarın laptop alcağız.1250 lira sınırımız var.internet ve msn için kullanacak oyun için istemiyor.sizin tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir??
-
müridler yok mu tavsiyeniz??
-
amd olsun çamurdan olsun /:
-
walla acerin sağlam aletleri var o fiyata.şimdi biri çıkar yok acer alma felan der.ben iki senedir acer kullanıyoum çevremede ondan aldırdım fiyat performans olarak herkes memnun
-
http://www.carrefour.com.tr/urundetay.asp?ProdId=29134
bu nasıl 888 lira
-
vistayı salla ya 2gb ramı boq eder o
-
tavsiyem Acer,Asus,Toshiba modellerinden birini alsın hatta bekleyebilirse Windows 7'nin çıkmasını beklesin olmadı Vista'yı silip sata entegreli xp'nizi kurarsınız..
-
Her ne kadar herkesin fikri kendine olsa da ve ne kadar fikir o kadar karmasa olsada
tavsiyem Asus ve toshiba asus dayaniklilik ve zerafet toshiba (no matter what) ne olursa olsun destegi ile one cikiyor
-
Benim laptopu satayim size..:)
Ben daha kucuk ve hafif birseyler almayi dusunuyorum..
Ozelliklerini yazayim..
Core 2 Duo 2.40 islemci
4 GB Ram..
320 GB HDD..
512 Paylasimsiz Ekran karti..
HP DV5 1041ET.. 7 Aylik bir cihaz..Dusunurseniz fiyati konusuruz..
Ama sadece internet ve msn diyorsaniz 12.1 inc bence ideal..Hem hafif hem de kullanislik..Marka olarakta Lenovo,Asus,Toshiba,Dell,Sony olabilir..Hepsini saydim mi ne..:)
-
NE OLURSA OLSUN TOSHIBA ALMAYIN
arkadaşlar dünyada en çok toshiba satılıyor evet ama satış sonrası çok kötü hiç bir sorununuzu düzelttiremiosunuz
dvd-cd rom %60 herkezde bozuluyor ( çin malı dandik rom koyuyorlar)
Sony vaio alin yada acer alın başka bişi almayın..
Toshiba alan elinde patlayacağına ve sonradan hiç birşeyini adam gibi yaptıramayacağını kafasına koysun
o no matter bilmemne saçmalığına kanmayın
ona bakarsanız cep telefonumu teknosa dan almıstım ve kasko yaptırmıstım telefon kendi kendine bozuldu
hiç bir şeyi ile ilgilenmediler ne kaska ne garanti .. . .
Acer,Sony,Asus
alacaksan bunlardan birini al ucuz istiosan Acer Performans istiosan Sony ortasını istiosan Asus..
-
up.