Laptop Alacam Arkadaşlar Özelliklerine Bakarmısınız?
-
önerdiğiniz marka varmı? yada laptopından memnun olan
-
Gecen gun arkadasa aldık hp laptop 1750$+kdv lık makınayaı 1250+kdv ye verıyorlardı aynı gun aldık teknosadan bence teknosanın fırsat urunlerıne bır bakıver bazen cok ıyı urunler dustu....
-
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------
toshiba a serisi - a100 -120-200 harika makinalar ta$ gibi mubarek :)
bi de yeni bi şey çıkmıştı wx gibi bi şey o da güzel ... metroda maça giderken reklamını görmüştüm de hatırlamıorum tam şeyini...
toshiba.com.tr bakarsan görürsün.. -
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------hp compaq presario v6000 kullanıorm. gayet memnunum xD defa 1 metre yüksekten düştü,1-2 ufak çizik haricinde bişe yok :D şekli felan güzel.
1gb ram
80 gb hdd
intel core duo 1.86
128 mb intel paylasımlı vga
böle bi pc işte. yaklasık 5-6 ay önce 1200$ + KDV ye almıştım. su an 800-900$ + KDV ye kadar düştü die biliyorum.
ayrıca pc yi ne için kullanacagını bilirsek ona göre sistem önerebiliriz ;)
-
türkiyede en çok giden hp ve toshiba..kalite + teknik servis olarakda toshiba.amerikada en çok ise dell gidiyor..sana tavsiyem bu üçünden şaşma..ayrıca 4 gb 2.6 işlemci li lapotopu 1000 ytl ye dahi satsa yerli marka alma..laptop profesyonellik gerektiren bir iş..şimdi türk firmalarımız intelle,v.datayla vs..iyi anlaştıkları işlemcileri vs..ucuza alıyorlar.piyasada yerli marka laptopdan geçilmiyor.arkasıda geliyor..dediğim gibi uzak durun
-
ARkadaşım bi tavsiye alacağın modeli gözünle gör, elinle tut...Arkadaşım 4.500 ytl e laptop aldı.. üstünde 8600GT ekran kartı var ama alet neredeyse 10 cm kalınlığında.. 4 kilo bekli daha ağır...
Gözünle gör :)
-
Triumph bunu yazdı:
türkiyede en çok giden hp ve toshiba..kalite + teknik servis olarakda toshiba.------------------------------
Haklı Tosiba Deli gibi Satıyor ama biraz Pahalı.. Asus un fiyat/Performası iyi. HP SAKIN ALMA 2 dakkada bozuluyor.. benim HP alan tüm arklarımın makinları bozuldu..
Sony Gereksiz Pahalı.. İmkan Varsa + Tasarımci isen MAC al...
-
daha dün arkadasıma asus aldım.diğer bir arkadasımda da yaklasık 4 senedir asus kullanıyor hiç bir problem yok.asus güzel al derim.3 gb ram filanda baya iyi.bana kalsa monster alırım :)
-
kaanabak ;
bende hp almayı düşünüyodum bozuluyo dedin kafam karıştı yaw :S
-
arkadaım özellikleri çok güzel ama intel yerin amd alsan daha iii deilmi.bence amd al tavsiye ederim amd yi kullanınca bana hak vereceğine inanıyorum bak şimdiden hayırlı olsun