Laptop Aldık Almaz Olaydık...
-
Arkadaşlar laptop aldım acer almaz olaydım ilki fabrika kaynaklı bozuk geri verip değiştirdik, ikinci nin ses çıkışı fabrika hatalı bozuk neyse dedik yurt dışına çıktı abim o götürcekti üstüne bide kola dökülünce yrra hafiften yedi laptop servise yolladık 14 ünde ayın 30 oldu her gün maillere bakıyorum.. Ama ücret teklifine cevap vermediğiniz için onarım durdurulmuştur yazıyor.. Herhangi bir şekilde nasıl ispat ederim ? Hergün maile ve onların sitesine baktığımı ?
-
kola dökmek kullanım hatası değil mi ? kaç para istiyorlar ?
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
kola dökmek kullanım hatası değil mi ? kaç para istiyorlar ?
-----------------------------işte hocam teklif gelmedi ve sözde teklife cevap vermediğimiz için onarımı iptal etmişler.
-
tüketici bilgilendirilmek zorunda.telefon ettin mi ? 3-5 kuruş fln isterlerse sorun etme ver derim.kullanmanız için başka bir laptop gönderilmesi için 15 gün geçmesi yetmiyor mu ?
-
Sen arayıp bilgi al. Bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Merak etme eşşek gibi onarıp , onarım tamamlandı yazıcaklar oraya. Ama sen böyle durursan olmaz.
-
hocam benim kuzenimin acer laptopu vardı şarj aleti şarj etmediği için ve monitörün arkasındaki hafif çatlak servise yolladı tam 3 ay sonra geldi alet, her gün gidiyorlar servise arıyorlar ama hiç ilgilenmiyorlar. yurt dışından parça bekliyoruz dediler tam 96 gün sonra teslim ettiler. Acer servisi biraz yalan hocam edebiliyosan firmaya iade et başka bir marka al. kuzenim vatandan almıştı araya vatanın müdürü girince işlemleri hızlandırdılar laptop 10 gün sonra geldi ama 80günden fazla bezdirdiler adamı.
-
bugün gittim , 910 milyon masraf çıkardı ocları..
-
V_For_Vendetta bunu yazdı:
Peki o sendeki laptop uzaydan falan mı geldi ? Değeri 10.000 tl falan olmalı yada dış kasası dışında herşeyi değişmiştir. Geçmiş olsun (: -
Thelordmax bunu yazdı:
V_For_Vendetta bunu yazdı:
Peki o sendeki laptop uzaydan falan mı geldi ? Değeri 10.000 tl falan olmalı yada dış kasası dışında herşeyi değişmiştir. Geçmiş olsun (:
-----------------------------iptal ettim tamiri laptop değeri 2.500
-
900 milyon masrafta ne gibi zarar gösteriliyorki. bende kola döktüm ama ya tustakımı sorunun olmustur yada fanda problem cıkarmıstır. bununda masrafı sana tas çatlasa 300 lira ile 400 arasında olurdu. bence hala en basta aldıgın sorunlarından kaynaklanan bi durum var.
-
kardeş fiyatına değil servisine bakacaksın hp bile yavaş asus yada toshia öneririm dicem ama çok geç hayırlısı olsun mahkemeye ver derim direk tüketici mahemesi fazla sürmez tepelerine binersin...