Laptop Aldım (Casper Nirvana)
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------kaça aldın? ok 900 yazmışın gördüm toplama alsan daha sağlam pc toplardın kendine geçmiş olsun :d
ha şunu yazmamışım laptop yerine masaüstünü her zaman tercih edin daha uzun ömürlü oluyor o yüzden öyle yazdım :d
-----------------------------niye üzülsün ki. zaten her türlü laptop masaüstünden pahalıya gelir.
ancak masaüstünü alıpta yanında oraya buraya götürmeye çalışmazsın yani.
-
hayirli olsun haci.
benim masaustu garantiye gitmisti garantinin bitmesine 1 ay kala evde kompressor ile icini temizler iken anakart ve islemci yandi :)
power supply dan gelen soketlerin hic birini cikarmadan cpu fanini bile cikarmadan icini temizleyince uctu boardla beraber :)
saolsunlar garantiye gitti 2 hafta icinde kavustum pc ye :) casper teknik servisi mukemmel isliyor ben bi sikinti yasamadim simdiye kadar.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------kaça aldın? ok 900 yazmışın gördüm toplama alsan daha sağlam pc toplardın kendine geçmiş olsun :d
ha şunu yazmamışım laptop yerine masaüstünü her zaman tercih edin daha uzun ömürlü oluyor o yüzden öyle yazdım :d
-----------------------------hoca kıbrısa masaüstü görtümeye kalsam boku çıkardı :)
900 dolar 1700 e falan denk geldi
-
man_of_angel bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende bu makineyi aldım madem konu açıldı söyliym : D tavsiyesi filan olaan olursa söylrsin bana da.
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=86026&ad=ASUS-X61SF253DV-P8700-4GB-500GB-16-VHP-Tasinabilir-Bilgisayar
-----------------------------
hoca hayırlı olsun . bilgisayarın canavar..sana da hayırlı olsun zumsuk.
-
nirvanaya ulaştın mı ahuah :D
hayırlı olsun hocam -
hacım bende de çoğu özelliği aynı ekran kartına kadar.
ama bendekinin işlemcisi 2.53ghz tek fark o
edit:900 dolar pahalı değil mi yaw. benimki 1500 küsürü liraydı
-
Herkes her aldığı şey için konu açıyo
havamıdır egomudur anlamadım :)