Laptop Alıcam Fikir [ Uzman Donanımcılar Buraayaa ]
-
her kafadan farklı bi ses çıkmış :D bende diorum asusun f3 serisine baq parası biraz kalın ama aletde baba alet yani
-
arakdasin deginmis asusun f3 serilerinde kalitei urunler var
+
ekran kartinin pc raminden yememesine dikkat et
15'4 inc olmasina dikkat et film oyun icin ideal
islemci icin santarosa serisini dusunuyorsan 7100 ustu al 7100 alma 7500 olabilir..
gelece yatirim istiyorsan dell in son serisine bak fizik kartli modeli cikti..fizik karti nedir arastirin ogrenin... ;)
-
DeLL Rulez
-
hp pavilion serisini öneririm. ya da ucuz ama işini görcek bişe arıosan, compaq presario seriside güzel. ben gayet memnunum. 2.si hp notebookların türkiye de servisi daha kolay bulunur. ama geçen gazetede vatan ın ilanlarında bi acer gördüm.
c2duo 2.0 cpu
160gb hdd
2048 ddr2 ram
1024 gb nvidia ekran kartı
15.4 "
1.100 $ + Kdv
kaçmaz bence !
-
satıcı olduğum için marka konusunda şunu söylemek istiyorum.türkiyede bariz marka takıntısı var.günde ortalama 10 tane pc satıyorum.kimisi geliyor gözü kapalı toshiba diyor hp'de olur diyorum.işte bu teknik servis veya hizmet olayı bizlerde biraz göreceli bir kavram(nasıl oluyorsa anlaamadım?=allah yazdıysa bozsun diyor.aynı şekilde hp almaya gelene toshiba da olur diyorum oda uzak duruyor toshiba'dan.böyle bir .ok insan var.türkiye de şu an en çok satılan laptoplar hp,toshiba ve acer..amerika'daysa bizde çok fazla rağbet görmeyen dell lider konumda..vallahi arkadaşlar benim tavsiyem yok ama laptop alırken
1.konfigürasyona
2.tasarıma
3.kullanılabilirliğine(ağırlık,dizayn vs..)
4.sağlamlığına(sağlamlık derken atıyorum xxx(isim vermiyorum) notebookların tuşlarına basarken içeri göçme olayı oluyor,veya başka bi tanesi cayır cayır ısınıyordur,diğerinin ekran görüntüsü tatmin edici değildir,aşırı ses çıkarma vs...)
5.marka konusuna gelince onuda seçerken sadece satış sonrası teknik servis hizmeti ve eş,dostunun deneyimleri sonucu önem kazanır..
ayrıca param hazır diyede acele etme firmaların kampanyaları var günün ürünleri konsepti altında çok ucuza laptoplar satıyorlar.ortalama haftada 1 gün laptop geliyor.mesela dün vatan'da bu bahsettiğin özelliklerin muadili bir lg laptop'un fiyatı 150 dolar düşmüştü.aynı şekilde geçen hafta hp pavillion serisi bimeks'de 75 dolar küsür düşmüştü.kart finansın varsa vatan'a git.yoksa bimeks'e bak..belki günün ürünü yada fırsat ürünü logolo bir laptop senin aradığın özelliktedir.veya gold'da buna benzer hedeler.firma ismi önemli nasıl olsa servis hizmetini firmalarda veriyor.hani korkma goldun teknik servisi kötü diye..istanbuldaysan topkapı vatan'a gel diyecem ama indirim yapamıyok:)
şey bide oyun oynucam demişsin turbocache ekran kartı alma.ayrıcana santarosa platformundan şaşma.şu anda tek tek artılarını anlatmaya gerek yok ama herhangi bir artı söylemek gerekirse önceki nesil işlemcilere nazaran 2 kat daha geniş menzilde,5 kat daha hızlı kablosuz internet veya akıllı güç tasarrufu sayesinde yüzde 28'e varan enerji tasarrufu...
not : makattan uydurulan yüzdeler değilde her ay eğitim aldığımız için(pardon beyin yıkama seansları dicektim:)
ayrıcana karizma olsun diye oyun oynamak için laptop alanlara ''abi laptop mu alayım masaüstümü'diye soranlara inanamıyorum yukarıdaki bir sistemi göt kadar kutuya sığdırmanın maliyeti var birde daha büyük kasaya sığdırmanın maliyeti var..aynı sistemi laptopda 2bin ytl'ye topluyorken desktop'da 1300 ytl'ye toplayabilirsinaaz
-
Almayın acer fln, ya delli al yada toshiba al...
a200 serisinin 133 ü var 16 b si var süper aletler onlardan birinde karar kıl
-
valla abü ya hp yada toshiba al derim.
-
sevgili müridler packard bell almayın da isterseniz aygaz alın benden söylemesi
-
Şahsi olarak ACER al demem görünüşe aldanma! HP pavilion serisi alamayacak kadarsan DELL derim.toshiba larda HDD sorunu çıkıyor,haberin olsun