folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Alıcam Hangi Model Alıcagıma Karar Veremedim Fikirlerinizi Alim

Laptop Alıcam Hangi Model Alıcagıma Karar Veremedim Fikirlerinizi Alim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    laptop un kralı burda http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1710?c=us&cs=19&l=en&s=dhs

dell den şaşmıcan abi..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    koca forumda bi adam ASUS un farkinda degil mi?
    dostum F3JC modeline bi bak, asusun her modeli saglam ama bu model fiyatina göre cok iyi..

choosing my confessions...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    toshiba qosmio serisinden bi tane al biraz fiyatları uçuk gelebilir ama pişman olmazsın.

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Oncelikle LapTop almandaki amac ne ? Eger evinde oturacaksan surekli desktop al saglam bitane :) laptop a para verme....Eger laptop a gercekten ihtiyacin DELL denen bir marka var.Simdi haci firmaya bakacaksin,bu adamlar ne is yapiyor diye ? ...Otu boku ureten firmanin laptoplarindan uzak duracaksin.Yani cok iyi firma olabilir ama sadece notebook teknololojisine agirlik veren firmayi tercih etmeni oneririm...Asus-Hp-Dell notebook kullandim uzun suredir...DELL'in makinelerini incelemeni tavsiye ederim...Birde ekran karti mevzusunu iyi arastir.Sonra ram mevzusunada dikkat et bazi notabooklarda 1gb ram oluyor 512+512 oluyor veya 512mb ram oluyor 256+256 oluyor...iyi arastir tek parca 512 veya 1gb ram olan makine sec.Ilerde ram artirmak istediginde ornegin 512mb ram takviyesi yapacaksin...256+256 lardan birisini cikarmak zorunda kalirsin 256+512 olur ama direk 512 olan tek parca ram e takviye yaparsan 1gb'a yukselir...Notebook performansinda ram onemlidir....vs.vs.vs

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edebb
    edebb's avatar
    Erkek

Datron Aero, core Dou, T2050...

Bu makine fiyat bakımından baya iyi. Acaba makine kalitesiz mi??

"Edebini kaybeden herşeyini kaybetmeye hazırdır."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tabikide compaq presiore gibi bi şeydi adı tekmosada var:P

ayrıcada hp nx9105'i öneririm taş gibi makina 4 kilo civarlarında olmasına rağmen süper bi şey..:!

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 4186 Toplam Mesaj: 27