Laptop Alıcam Hangi Model Alıcagıma Karar Veremedim Fikirlerinizi Alim
-
laptop un kralı burda http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1710?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
dell den şaşmıcan abi.. -
koca forumda bi adam ASUS un farkinda degil mi?
dostum F3JC modeline bi bak, asusun her modeli saglam ama bu model fiyatina göre cok iyi.. -
toshiba qosmio serisinden bi tane al biraz fiyatları uçuk gelebilir ama pişman olmazsın.
-
Oncelikle LapTop almandaki amac ne ? Eger evinde oturacaksan surekli desktop al saglam bitane :) laptop a para verme....Eger laptop a gercekten ihtiyacin DELL denen bir marka var.Simdi haci firmaya bakacaksin,bu adamlar ne is yapiyor diye ? ...Otu boku ureten firmanin laptoplarindan uzak duracaksin.Yani cok iyi firma olabilir ama sadece notebook teknololojisine agirlik veren firmayi tercih etmeni oneririm...Asus-Hp-Dell notebook kullandim uzun suredir...DELL'in makinelerini incelemeni tavsiye ederim...Birde ekran karti mevzusunu iyi arastir.Sonra ram mevzusunada dikkat et bazi notabooklarda 1gb ram oluyor 512+512 oluyor veya 512mb ram oluyor 256+256 oluyor...iyi arastir tek parca 512 veya 1gb ram olan makine sec.Ilerde ram artirmak istediginde ornegin 512mb ram takviyesi yapacaksin...256+256 lardan birisini cikarmak zorunda kalirsin 256+512 olur ama direk 512 olan tek parca ram e takviye yaparsan 1gb'a yukselir...Notebook performansinda ram onemlidir....vs.vs.vs
-
Datron Aero, core Dou, T2050...
Bu makine fiyat bakımından baya iyi. Acaba makine kalitesiz mi??
-
tabikide compaq presiore gibi bi şeydi adı tekmosada var:P
ayrıcada hp nx9105'i öneririm taş gibi makina 4 kilo civarlarında olmasına rağmen süper bi şey..:!