Laptop Arızası.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

ekran sorunu kendiliğinden yok oldu ama kapanma sorunu vs. var birşeyler hala. 

istanbul anadolu yakasında tanıdığınız bildiğiniz laptop arızası ile ilgilenebilecek birileri var mı? tamir yapamasa bile sorunu öğrensem götürdüğüm yere su arızalı diye bırakabilirim en azından.  bir mürid olursa daha iyi olur.  

bilmediğim bir bilgisayar tamircisine bırakmak istemiyorum.  sorun  x dir.  adam  x  ile y değişecek der  fiyat artarda artar. öğrenci  adamız sonucta.

dışarda çok ses var içerde uzay.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek
    saint_of_rock bunu yazdı

ekran sorunu kendiliğinden yok oldu ama kapanma sorunu vs. var birşeyler hala. 

istanbul anadolu yakasında tanıdığınız bildiğiniz laptop arızası ile ilgilenebilecek birileri var mı? tamir yapamasa bile sorunu öğrensem götürdüğüm yere su arızalı diye bırakabilirim en azından.  bir mürid olursa daha iyi olur.  

bilmediğim bir bilgisayar tamircisine bırakmak istemiyorum.  sorun  x dir.  adam  x  ile y değişecek der  fiyat artarda artar. öğrenci  adamız sonucta.

hocam aynı sorunu bizde yaşamıştı flex kablonun girdigi sokette arıza var sandık sonradan ögrendikki sökerken çipinde flex kablonun girdigi soketinde içine etmişiz maksimum 2 hafta sonra tekrar aynı sıkıntıları yaşıyacaksın bilgine

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue-hack
    blue-hack's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ekran kartının çipi değişmesi gerekebilir

Geri Dönüş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    blue-hack bunu yazdı

ekran kartının çipi değişmesi gerekebilir

hocam uzun zamandır ekranımda sorun yok sadece touchpadin solu sagı o taraflara hiisedeilir derecede vurduğunda carptığında görüntü gidiyor. 

oyundayken bilgisayar kapanıyordu.    sağdan soldan gördüğüm bi iki ayar yaptım kapanmadı ama yinede bilindik birine göstermekte fayda varvdiye düşündüm

dışarda çok ses var içerde uzay.
Toplam Hit: 3724 Toplam Mesaj: 25