Laptop Arızası.
-
ekran sorunu kendiliğinden yok oldu ama kapanma sorunu vs. var birşeyler hala.
istanbul anadolu yakasında tanıdığınız bildiğiniz laptop arızası ile ilgilenebilecek birileri var mı? tamir yapamasa bile sorunu öğrensem götürdüğüm yere su arızalı diye bırakabilirim en azından. bir mürid olursa daha iyi olur.bilmediğim bir bilgisayar tamircisine bırakmak istemiyorum. sorun x dir. adam x ile y değişecek der fiyat artarda artar. öğrenci adamız sonucta.
-
saint_of_rock bunu yazdı
ekran sorunu kendiliğinden yok oldu ama kapanma sorunu vs. var birşeyler hala.
istanbul anadolu yakasında tanıdığınız bildiğiniz laptop arızası ile ilgilenebilecek birileri var mı? tamir yapamasa bile sorunu öğrensem götürdüğüm yere su arızalı diye bırakabilirim en azından. bir mürid olursa daha iyi olur.bilmediğim bir bilgisayar tamircisine bırakmak istemiyorum. sorun x dir. adam x ile y değişecek der fiyat artarda artar. öğrenci adamız sonucta.
hocam aynı sorunu bizde yaşamıştı flex kablonun girdigi sokette arıza var sandık sonradan ögrendikki sökerken çipinde flex kablonun girdigi soketinde içine etmişiz maksimum 2 hafta sonra tekrar aynı sıkıntıları yaşıyacaksın bilgine
-
ekran kartının çipi değişmesi gerekebilir
-
blue-hack bunu yazdı
ekran kartının çipi değişmesi gerekebilir
hocam uzun zamandır ekranımda sorun yok sadece touchpadin solu sagı o taraflara hiisedeilir derecede vurduğunda carptığında görüntü gidiyor.
oyundayken bilgisayar kapanıyordu. sağdan soldan gördüğüm bi iki ayar yaptım kapanmadı ama yinede bilindik birine göstermekte fayda varvdiye düşündüm