Laptop Bilgisayar Alacağım. Öneriniz Var Mı?
-
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir laptop bilgisayar satın alacağım. 1000-1500 arası bir rakam için bakıyorum. Onu da taksitli alacağım.
Bu bilgisayarı günlük işlerimin haricinde, photoshop'tan grafik ve logo tasarımı, web sitesi tasarımları için de kullanacağım.
Yani ne son sistem bir bilgisayar ne de dandik bir bilgisayar bana yarar... Ortalama bir şey arıyorum.
DİPNOT: Lütfen önerileriniz arasında LENOVO olmasın. Allah belasını versin LENOVO'nun. Taptaze bilgisayarım yandı, garanti daha da içine etti, o yüzden yenisini alıyorum.
Teşekkürler...
-
A-) garanti devam ediyorsa garantiye 1 2 defa daha yolla yine olmazsa tüketici haketine ver iade iste
B-) Asustan uzak dur, düşünme bile, büyüsüne kapılma.
-
hp den ve casperdan uzak dur.
sat lenovo al derim ben
-
-
noname bunu yazdı
A-) garanti devam ediyorsa garantiye 1 2 defa daha yolla yine olmazsa tüketici haketine ver iade iste
asusun ne problemi var ki?
-
Forumda satılık laptop var. İşini görür sanırım. Gerçi takitli alıcam demişsin ama bi bak istersen.
-
Dell düşün ozaman hocam. Hp,Casper alma Asus servisi çileden çıkartır adamı Lenovoyu sen istemiyon. Geriye Dell kaldı :D
-
Samsung iyidir. Parasına göre iyi makinaları var.
-
Asus K555LN-XO406H Intel Core i7 5500U 2.4GHz / 3.0GHz 12GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar
-
Prometheus bunu yazdınoname bunu yazdı
asusun ne problemi var ki?
bende asus var malzeme kalitesi dandik içini açtım çok hassas mutlaka küçükde olsa kırılan yerleri var içini açmaya gelmiyo temizlik yapayım derken kökten temizlicektim malzeme kalitesi iyi olan bişey al
-
Haci git asus al veya samsung bulabilirsen samsung al 2 markada bana kalirsa cok iyi cihzxlar uretiyor. Kendim teknik servis calisaniyim kendi pc asus ve makina ne badireler atlatti hala deli gibi calisiyor. Birde sana tavsiyem biraz butce ayir kingston hyperx ssd al ve rahatina bak bukadar garanti konusuyorum. Bu 2 makinanin sivi temasli harici hic bi donanim sorunuyla geldigini gormedim.