Laptop Çöktü (Yardım)
-
hocam yükle bir linux bak rahatına
-
35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ciddi misin hiç kullanmamış biri olarak rahat edebilir miyim driverler filan nası olacak?
-
Gecement bunu yazdı:
Turania bunu yazdı:
interfector bunu yazdı:
format çözüm olmaz hocam. ısınma kaynaklı kapanmadır büyük ihtimalle. işi biliyosan aç içini bi üfle felan tozunu al. bide kontrol et fanlardan çalışmayan var mı diye. eğer garantisi varsa gönder gitsin.
----------------------------yok hocam daha 6 aylık pc ısınmanın zerresi de cpu sıcaklığı ölçen programlada test ettim her zamanda yapmıyor bazende durduk yerde zınk diye mavi ekran görünüp kapanıyor :S
-----------------------------madem niyetine girdin formatla gitsin. Isınma kaynaklı olsa mavi ekran çıkmaz. Hata kodunu alabilsen iyi olurdu ama göremeden kapanıyordur muhtemelen.
Güncelleme kaynaklı driver kaynaklı olabilir çek formatı gitsin
-----------------------------Mavi ekran ısınma kaynaklı olmayabilir ama tek sorun mavi ekran değil
-
Turania bunu yazdı:
35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------ciddi misin hiç kullanmamış biri olarak rahat edebilir miyim driverler filan nası olacak?
-----------------------------şu an kullanıyorum alışırsan güzel easypeasy öneririm sana linux tabanlıdır yazılım merkezi bile var program desteği için
-
saqeslanger bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
Turania bunu yazdı:
interfector bunu yazdı:
format çözüm olmaz hocam. ısınma kaynaklı kapanmadır büyük ihtimalle. işi biliyosan aç içini bi üfle felan tozunu al. bide kontrol et fanlardan çalışmayan var mı diye. eğer garantisi varsa gönder gitsin.
----------------------------yok hocam daha 6 aylık pc ısınmanın zerresi de cpu sıcaklığı ölçen programlada test ettim her zamanda yapmıyor bazende durduk yerde zınk diye mavi ekran görünüp kapanıyor :S
-----------------------------madem niyetine girdin formatla gitsin. Isınma kaynaklı olsa mavi ekran çıkmaz. Hata kodunu alabilsen iyi olurdu ama göremeden kapanıyordur muhtemelen.
Güncelleme kaynaklı driver kaynaklı olabilir çek formatı gitsin
-----------------------------Mavi ekran ısınma kaynaklı olmayabilir ama tek sorun mavi ekran değil
-----------------------------mavi ekran hatasımı var abooov :D önce temiz bi formatla hocam. sonra makinaya bi stress testi bişeyi yap. donanımları bi zorlasın. ama testi baştan sona bekle başında. hangi donanımı test ederken hata alıcaksın. eğer alırsan. eğer yazılımsal bi problemse formattan sonra normal hayatına dönebilirsin. eğer değilse tahminimce hdd veya ram kaynaklı olduğunu düşünüyorum. yada board arızasıdır. bilemedim şimdi :S
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
35waffen35 bunu yazdı:
-----------------------------şu an kullanıyorum alışırsan güzel easypeasy öneririm sana linux tabanlıdır yazılım merkezi bile var program desteği için
hocam ben pardus 2011 kullanıyorum suanda ne driver yükledim birsey hepsini kendi tanıdı masallah :D