Laptop Ekran Kapanması Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar
bugün ikinci kez durduk yere laptopun ekranı kapanyor, sadece internette takılıyorum dizi filan izliyorum bir anda çat diye kapanıyor, müzik filan açık olduğunda devam ediyor ama ekran geri gelmiyor, yeniden başlatınca birşey olmamış gibi devam ediyor sorun sizce neyden kaynaklanıyor olabilir?
laptopun markası hp g62- b08ET
-
önce laptopun güç seceneklerini kontrol et derim. eger orada bir sorun yok ve win 7 kullanıyorsan ; gpu observer programını indir ve ekran kartının sıcaklıgına bak.
-
aşırı sıcaklık?
-
güç seçeneklerinde herşey normal sıcaklık 60 ı gecmiyor oyun felanda oynamıyordum film izlerken oldu 2 kere...
-
ekranı temizlemek için ıslak mendil vs. ile sildiysen bundan kaynaklanıyor olabilir.
-
cihazını acma ciddi bi sorun olabilir getir bana yada en yakındaki bi notebook teknik servisine arıza taranası yaptırt
ekranın bi anda kapanmasının baya bi seçenegi var
en basta bunu asırı ısınma cihazın ısınması ceker
diger secenekler elektronik yöndediler
kullanma sonra daha cok canın yanar 100 ödeyecegine 200 ödersin masraf cıkartır.
-
sıcaklığı kontol ediyorum maksimum 72 daha fazla çıkmıyor bakalım tekrar kapanacak mı
-
wallaha hocam
prizden gelenle direk calıstırıosan elektrikden olabilir
jacktan olabilir.
beslemeden kaynaklanabilir.
ya bir sürü sebeb var simdi saydırma bana onları bi daha kapanırsa kullanma. cihazı tavsiyem bu. tamirciye götür.
-
ekran tekran kapandı 20-30 saniye bekledikten sonra oturum kapandı daha sonra power tuşuna bastığımda kendine geldi, sıcaklık 73 deydi
-
Elin Laptop'un ekranını kapadığında ufak bi düğme var uyku moduna geçmesi için genelde sol üst köşede oluyor ona değmesin ?:P
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------
Elin Laptop'un ekranını kapadığında ufak bi düğme var uyku moduna geçmesi için genelde sol üst köşede oluyor ona değmesin ?:P
-----------------------------öyle bir tuş yok arkama yaslanmış film izliyordum