folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Ekran Kararması

Laptop Ekran Kararması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

anlatığın kadarıyla invertör arızası yada florosan  arızası    arızada yok gibi invertor ve floresan soket giriş cıkışlıdır soketlerde gevşemişse yada kablo sıyırması olmuşsa teknik servis kullanıcı hatası die ücret talep edebilir  ole bişe derlerse alttan alma üstele nasıl benim hatam olur duşurmedim ürünü açıp mudahale etmedim gibisinden :)

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

garantin varsa hiç kurcalama direk servise ver. hp nin a.q. ben. özellikle dv serisi gibi dandik bi seri görmedim bende. sorunun lvds kablo kaynaklı. bi yerde kırık var ondan oluyor. açıpda inverter çıkışıyla uğraşma. inverter in çıkışında yüksek voltaj vardır. akım düşüktür ama. sana bişey yapmazda makinaya zarar verdirebilirsin. ehil değilsen bulaşma derim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Sorun BGA sorunu ekran kartı entegresinde HP ve Compaq bazı modellerinin kronik hastalıgı BGA tamir edilse bile aynı arzayı tekrarlaması an meselesi kısacası HP  kullanma Toshibadan şaşma

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

garantin varsa hiç kurcalama direk servise ver. hp nin a.q. ben. özellikle dv serisi gibi dandik bi seri görmedim bende. sorunun lvds kablo kaynaklı. bi yerde kırık var ondan oluyor. açıpda inverter çıkışıyla uğraşma. inverter in çıkışında yüksek voltaj vardır. akım düşüktür ama. sana bişey yapmazda makinaya zarar verdirebilirsin. ehil değilsen bulaşma derim.

-----------------------------

dgru demişssin ben onu gözden kacırmıssım tecrübesizlik işte ne yaparsın boku bokuna yaktım bu gun toshiba L10 anakartı yanması sorun değil moralim alt üst oldu hep o kaşar invertörün yüzünden akım atladı anakartta bi carpılmıssım anlatamam rocking rov yaptım wallaha :D bide elim adaptör jackındaydı :D sonra anakartı yaptık sonra tekrar taktık calısmadı yarın onla ugrasacam püf:W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

aynı sorum 2-3 aydir benim hp paviliondada oluyor... ne zamana mefta olur alet acaba? kesin cozum bulabildinmi?

anca gidersin...
Toplam Hit: 5754 Toplam Mesaj: 16