Laptop Ekranı Çatladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

iyi la ben sevdim bu işi sana model söylesem bana ekranı gönderebilirmisin peki? bazen lazım oluyo internetten alıyorum para bombok insanalra gidiyo?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

iyi la ben sevdim bu işi sana model söylesem bana ekranı gönderebilirmisin peki? bazen lazım oluyo internetten alıyorum para bombok insanalra gidiyo?

Yollarız tabi.Türkiye genelinde 38 tane bayimiz var.Zaten sürekli kargo ile çalışıyoruz.genelde istanbul dışına hep kargo yaparız

msn e ekle yardımcı oluruz

ama tbt den oldugunu belirt :D

info *et* notebookuzman.com

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

Yollarız tabi.Türkiye genelinde 38 tane bayimiz var.Zaten sürekli kargo ile çalışıyoruz.genelde istanbul dışına hep kargo yaparız

msn e ekle yardımcı oluruz

ama tbt den oldugunu belirt :D

info *et* notebookuzman.com

hocam  msn denen şeyi kullanmıyorum vallahi berbat geliyo artık bana, boşboş b i uygulama kanımca :| bu sene 5-6 defa lazım olduğu için girdim o kadar, ben lazım olan parçayı sana pm atarak alırım :D daha iki hafta önce bombok yere aver led ekran için 250 kayme bayıldık birine.. 

Toplam Hit: 3166 Toplam Mesaj: 14