Laptop Ekranı Çatladı
-
iyi la ben sevdim bu işi sana model söylesem bana ekranı gönderebilirmisin peki? bazen lazım oluyo internetten alıyorum para bombok insanalra gidiyo?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
iyi la ben sevdim bu işi sana model söylesem bana ekranı gönderebilirmisin peki? bazen lazım oluyo internetten alıyorum para bombok insanalra gidiyo?
-----------------------------Yollarız tabi.Türkiye genelinde 38 tane bayimiz var.Zaten sürekli kargo ile çalışıyoruz.genelde istanbul dışına hep kargo yaparız
msn e ekle yardımcı oluruz
ama tbt den oldugunu belirt :D
info *et* notebookuzman.com
-
swordfish bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------Yollarız tabi.Türkiye genelinde 38 tane bayimiz var.Zaten sürekli kargo ile çalışıyoruz.genelde istanbul dışına hep kargo yaparız
msn e ekle yardımcı oluruz
ama tbt den oldugunu belirt :D
info *et* notebookuzman.com
-----------------------------hocam msn denen şeyi kullanmıyorum vallahi berbat geliyo artık bana, boşboş b i uygulama kanımca :| bu sene 5-6 defa lazım olduğu için girdim o kadar, ben lazım olan parçayı sana pm atarak alırım :D daha iki hafta önce bombok yere aver led ekran için 250 kayme bayıldık birine..