Laptop Ekranı Normal Bilgisayara Takma ?
-
Böyle bir aparat varmı yoksa kendimizmi uyarlarız
-
Laptoptaki görüntüyü monitöre vermek istiosan monitörünü laptobun vga çıkışına tak ama bilgisayar kasasından çıkan görüntüyü laptop ekranına bağlıcaksan öle bişe yok daha doğrusu basit bi yolu yok.
-
Laptop ekranı varya onu anakarttan şoküyosun masaüstü bilgisayda ekran olarak kullanıyosun ama nasıl
-
monütörün kasaya bağlandığı kabloyu sök . kasadan söktüğünü laptopa bağla. :)
-
hocam dediğin şeyin aparatalrı vardı ebayda normal çalışmıyor artı iki adet çip ile çalışıyor, 70-80 dolar falandı zamanında.. dediğin şeyi bende düşündüm ama yapmadım..
-
hacı böyle bir olay var ama devreleri falan alman gerekiyor
http://forum.donanimhaber.com/m_26231406/tm.htm
incelersen görürsün
-
Alla alla yanlış mı anlıyrm . ne aparatı ne çipi . bildiğin monütör kablosunu laptopa bağla. he masa üstün yoksada sadece monütörü varsa bilmyrm
edit: ben ters anlamışım k.b. :)
-
elinde laptop monitörü var ve sen bunu desktopa kullanmak istiyorsun; monitörün modeline göre inverter ı takacağın kutucuk bulacaksın, ismini hatırlayamıyorum, ebayde bak ordan bulduğun ismi dealde arat.
-
O zaman bizim iş yalan oldu.peki laptop hardisk ini masaüstünde kullana bilirmiyim
-
mx, bro nerde bos is var ordasin al bi crt monitor para yoksa niye ugrasiyorsun
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
elinde laptop monitörü var ve sen bunu desktopa kullanmak istiyorsun; monitörün modeline göre inverter ı takacağın kutucuk bulacaksın, ismini hatırlayamıyorum, ebayde bak ordan bulduğun ismi dealde arat.
-----------------------------Hocam o inverterdan çıkan pinler direk vga'ya bağlanıyo mu? Öyle ise beni çok büyük bi dertten kurtarmış olcan :D