Laptop Fan Hızlı Çalışıyor
-
DestinatioN bunu yazdı
Islemci sicakligi artmadan yapio diosun. Macunla vs alakasi yok o zaman.
Sen bi sitesindrn bios updatei cek var ise.
sıkıntılı iş diyo herkes pc kökten gidebilirmiş korkuyorum biostan işte :)
-
%90 miner var. bende vardı üstüne avast pre bile bulamamıştı. deli gibi çalışıyordu benim canavar (monster) sonradan çıktı ortaya ki miner varmış
-
SweetyVolty bunu yazdı
%90 miner var. bende vardı üstüne avast pre bile bulamamıştı. deli gibi çalışıyordu benim canavar (monster) sonradan çıktı ortaya ki miner varmış
nasıl temizleriz hocam fikrin var mı ?
eskisi gibi çalışmıyor çünkü he konuyu açtığımda ki zamanından iyi samsung yazılım yükledim baya update etti bios felan
biraz düzeldi ama eskisi gibi değil nedense
-
Dün pcyi komple söktüm ve temizledim bildiğin ciğerleri sıkıntılı insan gibi nefes alıyordu şimdi sessiz güzel çalışıyor
-
KaptaN bunu yazdı
Dün pcyi komple söktüm ve temizledim bildiğin ciğerleri sıkıntılı insan gibi nefes alıyordu şimdi sessiz güzel çalışıyor
tornavida seti söyledim çarşamba günü özürlü bir kargo firması varya hani aras kargo mal oğlu mallar denizliden bodruma çarşamba gününden beri getiremedi gerizekalılar
-
KaptaN bunu yazdı
tornavida seti söyledim çarşamba günü özürlü bir kargo firması varya hani aras kargo mal oğlu mallar denizliden bodruma çarşamba gününden beri getiremedi gerizekalılar