Laptop Fanı Hakkında ( Biraz Acil )
-
Arkadaslar laptopun fanini temizledim de simdi laptop ne isiniyor ne de fan calisiyor :D
laptop sicak olmadigi icin mi fan calismiyor acaba ?
bunu bi an once bilmem lazim..
fan su an calismiyor. laptopta sicak degil..
hemen cevap lütfen :)
-
Temizlerken fanın kablosuna bişey yapmış olabilir misin ?
-
Hemen oyun kurup oyna 30dk kadar, yada soyle agir bir flash oyun bul netten biraz zorla makinayi, yada blueray veya benzeri yuksek kalite birsey izle vs vs :) Zorlanmaya basladiginda, fanin calismasi gerekir, bios tan veya yazilimla iptal etmediysen, ya da arkadasin dedigi gibi, kablolara zarar vermediysen :)
-
aleti kapat açma düğmesine bas açılırken fanın biraz dönmesi lazım ilk açılışta.. olmuyorsa içini açıp kabloya bak yanlış takmış olabilirsin..
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Hemen oyun kurup oyna 30dk kadar, yada soyle agir bir flash oyun bul netten biraz zorla makinayi, yada blueray veya benzeri yuksek kalite birsey izle vs vs :) Zorlanmaya basladiginda, fanin calismasi gerekir, bios tan veya yazilimla iptal etmediysen, ya da arkadasin dedigi gibi, kablolara zarar vermediysen :)
-----------------------------hic biseye zarar vermedim. hemen biraz zorlamaya calisayim..
pc ne sicak oluyor ne de fan calisiyor :)
zorlayayim bi..
gene cevap atarim buraya :D
-
len yakıcaksın laptopı ilk önce kontrol et kabloları. everestle kararlılık testi yap
-
ulquiorra bunu yazdı:
len yakıcaksın laptopı ilk önce kontrol et kabloları. everestle kararlılık testi yap
-----------------------------kurcalaya kurcalaya öğreniyoruz hacı..
Evet arkadaslar fan calisiyor :)
eskisi gibi de sesi yok..Bunu da atlattim cok sükür :D
-
cuneyd bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------kurcalaya kurcalaya öğreniyoruz hacı..
Evet arkadaslar fan calisiyor :)
eskisi gibi de sesi yok..Bunu da atlattim cok sükür :D
-----------------------------kasap kasaplık ünvanına erişene kadar en az bir ineği öldürürmüş :) ( dikkat et yapayım derken temelli bozma :D )
-
laptop cogu laptop fanı ısıyla beraber dönmeye baslar örnegin belli bi dereceye geldiginde kademe 1 de döner sonra daha bi üstte cıktıgında kade me 2 de cok sıcak oldugunda kademe 3 de döner işlemci ısıs basitlendiginde fan durur ve tekrar ısınınca dönmeye baslar:W
-
hoca temizleyip yağladıkdan sonra fan açma süresi acayip uzar genelde.. ama açar..yine de garanti olsun diye fanı yerinden söküp masaüstü makina bul anakartına bağla yada bi usb kablosu uydur fana bağla fan muhtemelen dönüyodur.. söktüğün şekilde tak.. devam et bi ara fan açıcaktır :| ben ilk laptop söktüğümde yaz sıcağında makinayı sardım sarmaladım anca açtıydı :D
-
:D hiç gerek yok ögle seylere hesap makinasını acın
görünümde bilimsel i acın ordan 5 basamaklı b sayı yazın sonra fonsiyon mu ne n! buna basın aynısını 3 tane hesap makinasını acıp yaptıgınızda fan 30 sanye içinde devreye giricktir
yada sunu yapabilirsiniz windows font klasörünü alup masaüstüne bi yeni klasöre kopyalıyın bi anda makina kasacak ram işlemci hdd hepsini kastırcagı için gine makinınn diger donanımlarıda saglam mı die bakarsınız işte:W