Laptop Format Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    TOSHİBA Satellite A10 laptop var format atıyordum c yi biçimlendirirken hata verdi sonra arkadaştan cd aldım girişte cd den önyükleme için tuşa basın yazısı çıkmıor gittim cafeden cd aldım gene o yazı çıkmıyor cd yi gittim deiştirdim gene yazmıyor bios dan ayarla demeyin laptopta girerken toshiba logosunun altında cd disket resimleri falan var cd yi seçince otomatik cd yi gözden geçiriyor ne yapmalıyım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    Peki aldıgın cd ler Boot özelliğindemi ?

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

1.boot cd olarak seçtikten sonra f10 ile kaydetmeyi unutmuyorsun değilmi.bi seçenek daha açılşta f9,f10,f11,f12 bu tuşlara bas bikaç kez.ekrana dört seçenekli bir menü gelecek ordan cd yi seçip sadece enetere bas.CD den başlar.ama kurarken dosyaları kopyaladıktan sonra restart eder cdyi yine görmeyebilir.

ön yükleme için bi tuşa bsın demesede sen klavyeden bi kaç tuşa bas.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    hocam recovery dvd si falan vermediler mi alırken :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herşeyden önce BIOS u default yap kaydet pc yi yeniden başlat ondan sonra da boot özelliği olan xp cd sini tak second boot device yi cd rom olarak ayarla ondan sonra da formatı at kesin bıos ayarlarında bi eyr karışmıştır o yüzden bazı menüleri görmüyorsundur default yapıp normal yolla formatı atmayı dene kolay gelsin

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------
    TOSHİBA Satellite A10 laptop var format atıyordum c yi biçimlendirirken hata verdi sonra arkadaştan cd aldım girişte cd den önyükleme için tuşa basın yazısı çıkmıor gittim cafeden cd aldım gene o yazı çıkmıyor cd yi gittim deiştirdim gene yazmıyor bios dan ayarla demeyin laptopta girerken toshiba logosunun altında cd disket resimleri falan var cd yi seçince otomatik cd yi gözden geçiriyor ne yapmalıyım ?
    -----------------------------

Biostan yaptıgın işlemleri tek tek yaz buraya, sorunu beraber görelim ;)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    hocalar biosla alakası yok daha önceki cd yi taktığımda format ı başlatıyor fakat cd bozuk olduğu için yarıda haat verior dier cd leri taktığımda cd den önyükleme başlamıyor :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    boot priority = cd-rom>lan>hdd>fdd  yaptım gene düzelmior boot ayarımda sorun yoq dvd rom da sorunv ar galiba :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    aha cd ye huh ladım cd yi gördü mal dvd rom zuha ama gene hata vermez inş :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    gene hata verdi kapatıp açtım okumuyor kırcam laptopu :@
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    cd-rom bozuktur usb cd-rom bulmayi dene.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 2920 Toplam Mesaj: 13