folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop Görmemiş Tariqat Müridleri [2. İzmir Toplantısı Foto Ve Vidyoları]

Laptop Görmemiş Tariqat Müridleri [2. İzmir Toplantısı Foto Ve Vidyoları]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    http://img99.imageshack.us/my.php?image=sssssss4pg.jpg

arkadaşlar buyrun bu linkte nickler yazıyor on numara bir buluşma oldu onu söyleyebilirim sabah yağmur şakır şakır yağıyordu birazcık hevesim kırılmıştı baştan ondan sonra yağmur durdu güneş açtı ilk önce alsancak camisinin önünde buluştuk hp32 falan adamların yanından geçerken ah tahribat - tahribat - ah ah of tahribat diye diye giderken bunu Emotion gördü bende diğer tarafta aramaları sürdürüyorum önce buluştuk öpüştük sonra choban,hp32,tuncaxxz,bladekoray,mc_rapier,athanzi_kaine,birisininkini unuttum,Bokee,emotion dedik ne yapak ne yapak hadi karşıyakaya gidelim bindik vapura vapurda bir bastım chobana o anlar dönüşte amele bastı herkese :D gittik karşıyakaya baktık solda balonlar hurrraaa balonlara biraz tüfekle balon patlattık sonra çimlerle oturduk çimlerden sonra choban bi baktım tariqat maymunu :d ağaca cıktı sonra dedik hadi simit keyfine o arada ameleyi aradık amele geliyorum dedi biz simitte takılırken athanzi_kaine , hp32 , tuncaxxz ameleyi almaya gittiler 30 dakika bekledik simit keyfinde hadi iskeleye gidelim dedik iskeleye gittik amele 1 saat önceden geliyordu hala yok baktık bizim elemanlarda iskelede bekliyor 2 vapur kalktı yok hala baktık sonra geldi hadi geldiği gibi tekrar döndürdük amele abimizi konağa o arada geçerken bu herkese bir bastı , sonra baktık nickimyok ve legendary bizi pasaportta bekliyor, hadi oradan gittik kordona kordonda bir baktık nükleer yer hakkında protesto yapıyorlar bizde katıldık protestoya herkes tahribatçı olmuştuda orada videoları var, oradan hadi koptuk fuara , fuarda yine meme ellemece ordaki heykeli falafoş ettik ::D , sonra hadi lunaparka gittik lunaparka ilk önce crazy dance ya bindik ben athanzie_kaine ile bindim bir baktım bu yanımda bir dönüyor alet athanzi 3 kere hasiktir diyor onun hasiktir demesine gülmekten altıma zıçacaktım , sonra dedik hadi radar (tren) ben chobanı ikna ettim onla bindim choban diyor eğer burada ölümüm olursa mezar taşıma hasan senin .mına koyyim yazdırın diyor , (hasan benim ) iyi diyoruz hadi oradanda kayıyoruz ayrılma vakti geldi herkes yerlerine ayrıldı daha anlatılcak çok şey var ama ANLATILMAZ YAŞANIR ........... Sürçü lisan ettiysem affola not:daha bissürü şey var
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vote deneseydin keşke öle bişi şahsen ben dalcak yer arıodum iyi olurdu:=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    harbici haa :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    Tek kelimeyle çok deli oldu aq.Kaynaştık böle güzel güzel.çobanla amele bi ara coştu zaten.Nükleer santral istemioruz die bağırdık eyleme katıldık.çok güzeldi.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    haa söliim en baştaki göt benim :D

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    hakket çobanda bi ipnelik wardı bugün ayrılmadı yanımdan ne iş a.q bu yaştan sonra töwbe tövbe

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    pretoesto dalgası iyiydi ya millet nükleer santral kurulmasın die bağırıyo biz eczaneler kapatılmasın, Şuayipler ölmez die falan millet dönüp bize bakıyo elimizde Tahribat.com yazılı gağıt var ayrıca gazeteci vardı yarın gazete almayı unutmayın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nicksiz mezardan cikip gelmis herhalde zombiye benzemis ;)...amk yalniz eylem aninda bizimkiler sok olmus ne oluyor burda havasindalar ;) orada ben olacak su slogani attiridim "Devletin basina Holy gelecek"...Gun gelecek devran donecek AKP Tahribata hesap verecek....Dunya yerinden oynar muridler birlik olsa....Tariqat yolu yokustur klavyeleri tokustu..bize gerici diyenler ya cyberwarriordu ya pusttur...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    hobaaaa ComputerWolf valla çoşturdun hemen uydurdun mu yoksa daha önce yazılmış bişe miydi ?
Toplam Hit: 10162 Toplam Mesaj: 85