folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Hoparlörü Değiştirme

Laptop Hoparlörü Değiştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    slm. laptobumun hoparlörleri biraz dandik. çok az ses çıkarıyor ve açınca da cızırtı yapyıor. ben sık sık seyahat ettiğim içinde çantasında fazla ıvır zıvıır taşımak istemiyorum. yani harici bir hoparlör yerine içindekini değiştirebilirmiyim ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    açıkcası değiştrebilirsin ancak yerine uygn bişey lazm bide laptop'u sokmesi zor olur bence hiç uğraşma kulaklık kullan derim.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek
    açtınmı kapatamama :D ihtimalide var çıkma bulman lazım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

laptobun garantisi gecmisse dene, diger turlu ver servsine gitsin, elektronik urunlerde 2 yil garanti gecerli. eger cok merak ediyorsan icini ve tamir; google'a loptobun modelini yaz sonra disassemble ve daha sonra spreadsheet miydi neydi yazarsan ureticilierin teknik servisler icin cikardigi dokumanlara ulasabilirsin. moledlin nasil acildigini resimli bir sekilde anlatiyorlar. tabi biraz ingilizce gerekiyor..

bu arada uzerindeki statik elektrigi bosaltmak icin musluklara bilian dokun biraz. :P skata gelmesin chipler. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bu işin uzmanı olarak söylüyüm. Unut gitsin..

Neden dersen sana onlarca sebep sayabilirim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

zeki biri isen dene

ayrıca hoparlörün aynı özelliklerinev ve boyutlarına sahip hoparlör bulabilrisen tak zor deil 2 kablo lehimlersin yani dimi

ekstra olarak  hoparlörleri birebir bulamayabilrsin servisten aynı özelliklere sahip hoparlör alsan daha iyi :) hatta direk oraya gönder..onlar deiştirsin

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

servisin vereceği hoparlör yine aysınından olacak =)

çin malı ceptelefonum bile bilgisayardan 1o kat daha fazla ses çıkarıyor :)

bi kaç yerde okumuştum aslında epey bi zor olduğunu, tbt ye de bi sorayım dedim =)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 3720 Toplam Mesaj: 7