Laptop Hoparlörü Değiştirme
-
slm. laptobumun hoparlörleri biraz dandik. çok az ses çıkarıyor ve açınca da cızırtı yapyıor. ben sık sık seyahat ettiğim içinde çantasında fazla ıvır zıvıır taşımak istemiyorum. yani harici bir hoparlör yerine içindekini değiştirebilirmiyim ?
-
açıkcası değiştrebilirsin ancak yerine uygn bişey lazm bide laptop'u sokmesi zor olur bence hiç uğraşma kulaklık kullan derim.
-
açtınmı kapatamama :D ihtimalide var çıkma bulman lazım
-
laptobun garantisi gecmisse dene, diger turlu ver servsine gitsin, elektronik urunlerde 2 yil garanti gecerli. eger cok merak ediyorsan icini ve tamir; google'a loptobun modelini yaz sonra disassemble ve daha sonra spreadsheet miydi neydi yazarsan ureticilierin teknik servisler icin cikardigi dokumanlara ulasabilirsin. moledlin nasil acildigini resimli bir sekilde anlatiyorlar. tabi biraz ingilizce gerekiyor..
bu arada uzerindeki statik elektrigi bosaltmak icin musluklara bilian dokun biraz. :P skata gelmesin chipler.
-
Bu işin uzmanı olarak söylüyüm. Unut gitsin..
Neden dersen sana onlarca sebep sayabilirim
-
zeki biri isen dene
ayrıca hoparlörün aynı özelliklerinev ve boyutlarına sahip hoparlör bulabilrisen tak zor deil 2 kablo lehimlersin yani dimi
ekstra olarak hoparlörleri birebir bulamayabilrsin servisten aynı özelliklere sahip hoparlör alsan daha iyi :) hatta direk oraya gönder..onlar deiştirsin
-
servisin vereceği hoparlör yine aysınından olacak =)
çin malı ceptelefonum bile bilgisayardan 1o kat daha fazla ses çıkarıyor :)
bi kaç yerde okumuştum aslında epey bi zor olduğunu, tbt ye de bi sorayım dedim =)