folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop İçin Windows 7 Driver Bulamıyorum

Laptop İçin Windows 7 Driver Bulamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

yeni laptoplara win7 kurmak zulmetmektir.

daha optimize daha performanslı win10 varken.   iyiki driverler sorun cıkartıyor da yeni makınalara herkez win7 kuramıyor.

Hocam asil win 10 pcye zulmediyor. 4 gb ram var sistem bostayken 3 gb kullaniyor, durduk yere disk kullanimi yuzde yuze cikiyor. 

Masaustu pcmde 10 var sorun yasamiyorum ama laptopta kanser oldum.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

yeni laptoplara win7 kurmak zulmetmektir.

daha optimize daha performanslı win10 varken.   iyiki driverler sorun cıkartıyor da yeni makınalara herkez win7 kuramıyor.

Hocam asil win 10 pcye zulmediyor. 4 gb ram var sistem bostayken 3 gb kullaniyor, durduk yere disk kullanimi yuzde yuze cikiyor. 

Masaustu pcmde 10 var sorun yasamiyorum ama laptopta kanser oldum.

4 yıllık makına kullanıyorum lenovo z500   SSD takılı 256 GB  windows 8 ile geldi  windows 10 çıktıgı gün yükledim  ben bu kadar stabil başka bir microsoft işletim sistemi kullanmamıştım. 

windows 7 de yaşadıgım hiç bir problemi hiç bir yavaşlamayı yaşamadım.

daha önceki laptop yine dell i7  win7 idi , ne kadar sıkıntı yaşadım bilemezsin. 

tüm güncel donanımlar güncel yazılım ister.   o yeni donanımı eski yazılım ile çöp etmeye gerek yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    Advanced bunu yazdı

driverpack kullanabilirsiniz https://drp.su/tr/ 

Hayırlısı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir soru daha sormak istiyorum, bilgisayara 7 kurdum ama usb driverları kurmadan usb görmüyor, ama hiç bir driver yüklü olmadığı için internete de giremiyorum. Kısaca usb yi nasıl çalıştırabilirim?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egultekin
    egultekin's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

arkadaşlar bir soru daha sormak istiyorum, bilgisayara 7 kurdum ama usb driverları kurmadan usb görmüyor, ama hiç bir driver yüklü olmadığı için internete de giremiyorum. Kısaca usb yi nasıl çalıştırabilirim?

Hocam başka pc varsa ordan indir cd ye yazdır 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    egultekin bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

Hocam başka pc varsa ordan indir cd ye yazdır 

öyle yaptım hocam zaten, şimdi de başka bir sorun çıktı, nvdia driverını kuruyorum sorun yok ama kullanmaya kalkınca mavi ekran veriyor.

0x0000000016

Toplam Hit: 1949 Toplam Mesaj: 17
driver win 7 windows 7