Laptop İçin Windows 7 Driver Bulamıyorum
-
PanxeR bunu yazdı
yeni laptoplara win7 kurmak zulmetmektir.
daha optimize daha performanslı win10 varken. iyiki driverler sorun cıkartıyor da yeni makınalara herkez win7 kuramıyor.
Hocam asil win 10 pcye zulmediyor. 4 gb ram var sistem bostayken 3 gb kullaniyor, durduk yere disk kullanimi yuzde yuze cikiyor.
Masaustu pcmde 10 var sorun yasamiyorum ama laptopta kanser oldum.
-
Tengri bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
yeni laptoplara win7 kurmak zulmetmektir.
daha optimize daha performanslı win10 varken. iyiki driverler sorun cıkartıyor da yeni makınalara herkez win7 kuramıyor.
Hocam asil win 10 pcye zulmediyor. 4 gb ram var sistem bostayken 3 gb kullaniyor, durduk yere disk kullanimi yuzde yuze cikiyor.
Masaustu pcmde 10 var sorun yasamiyorum ama laptopta kanser oldum.
4 yıllık makına kullanıyorum lenovo z500 SSD takılı 256 GB windows 8 ile geldi windows 10 çıktıgı gün yükledim ben bu kadar stabil başka bir microsoft işletim sistemi kullanmamıştım.
windows 7 de yaşadıgım hiç bir problemi hiç bir yavaşlamayı yaşamadım.
daha önceki laptop yine dell i7 win7 idi , ne kadar sıkıntı yaşadım bilemezsin.
tüm güncel donanımlar güncel yazılım ister. o yeni donanımı eski yazılım ile çöp etmeye gerek yok.
-
Advanced bunu yazdı
driverpack kullanabilirsiniz https://drp.su/tr/
-
arkadaşlar bir soru daha sormak istiyorum, bilgisayara 7 kurdum ama usb driverları kurmadan usb görmüyor, ama hiç bir driver yüklü olmadığı için internete de giremiyorum. Kısaca usb yi nasıl çalıştırabilirim?
-
Tengri bunu yazdı
arkadaşlar bir soru daha sormak istiyorum, bilgisayara 7 kurdum ama usb driverları kurmadan usb görmüyor, ama hiç bir driver yüklü olmadığı için internete de giremiyorum. Kısaca usb yi nasıl çalıştırabilirim?
Hocam başka pc varsa ordan indir cd ye yazdır
-
egultekin bunu yazdıTengri bunu yazdı
Hocam başka pc varsa ordan indir cd ye yazdır
öyle yaptım hocam zaten, şimdi de başka bir sorun çıktı, nvdia driverını kuruyorum sorun yok ama kullanmaya kalkınca mavi ekran veriyor.
0x0000000016