Laptop İkinci Ram'i Görmüyor Ama Cpu-Z Görüyor
-
Hocam yanlis bilmiyorsam iki farkli Mhz de calisan ram takildiginda frekansi en dusku olanin frekansinda calistiriyor ikisini de.
Birde yerlerini degistirip dene. Slotlari da bi temizle
-
dhmm bunu yazdı
Hocam yanlis bilmiyorsam iki farkli Mhz de calisan ram takildiginda frekansi en dusku olanin frekansinda calistiriyor ikisini de.
Birde yerlerini degistirip dene. Slotlari da bi temizle
Hemen deniyorum hocam
-
1. Tek tek dene.
2. Yer değiştirerek dene
-
Denedim sonuç hüsran
-
İlk slottaki ramin aynisindan tak sorun kalmaz.
-
667 mhz olanını degıstırmenı onerırım.
eger degistirme imkanin yok ise bios da vs bir kurcala slotlarin mhz lerini set edebilecegin yerler olabiliyor eger ordan dusuk frekansta ikisinide set edersen isini gorebilir.
-
rakkoc bunu yazdı
667 mhz olanını degıstırmenı onerırım.
eger degistirme imkanin yok ise bios da vs bir kurcala slotlarin mhz lerini set edebilecegin yerler olabiliyor eger ordan dusuk frekansta ikisinide set edersen isini gorebilir.
Laptoplarda buna pek izin verilmez ki hadi oldu diyelim bu seferde voltaj ayarlamasi gerecek buda laptop icin riskli bir islem olacaktir.
-
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim boşuna, laptop tan anlayan bu kadar kişiyi görünce bende birşey sormak istiyorum ( konu sahibinde de özür dilerim baltalamak gibi oldu konuyu ama )
şimdi benim asus marka bi laptop um var forrmat attım fakat formatan sonra ekran kartını yükleyince karanlık ekran geliyor (fn+f7 basınca olandan ) ekran kartını devre dışı bırakınca ekran geliyor birde pc yi başka monitöre bağlayınca ekran kartı çalışıyor bunu bir türlü çözemedim ..
bu sorunu nasıl çözücem .. şimdide teşekkürler
-
Muhtemelen kullandığın driver uyumsuz hocam..