Laptop Kapalıyken Telefon Şarj Olması İçin Ne Yapmam Lazım
-
Arkadaşlar laptop kapalı onumdayken telefonun usbden şarj olması için ne yapmam lazım. biostan ayar filan yapmama gerek varmı. laptop acer 4820TG yeni nesil laptopların kapalı durumdayken şarz etme olasılığı var diye biliyorum.
-
benim laptopta o özellik var toshibanın kendi programlarından biriyle açabiliyorum o özelliği sende bak acerin verdiği programlara bi. benim laptop toshiba-a660-17m
-
Laptopu açman lazım . Ama Önce telefonunu usb ye takıp sonra pc ni uyku moduna alırsan bu şekilde de olur diye tahmin ediyorum.
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------
benim laptopta o özellik var toshibanın kendi programlarından biriyle açabiliyorum o özelliği sende bak acerin verdiği programlara bi. benim laptop toshiba-a660-17m
-----------------------------özelliğin adı nedir? ne diye geçiyor.
-
samsung r620 de programi var
-
archair23 bunu yazdı:
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------özelliğin adı nedir? ne diye geçiyor.
-----------------------------uyku yardmcı program diye bi program ile açıyorsun. ama bios dada vardı açılacak bi yer sen bios ada bak
-
laptop kapalıykende istediğimiz porta gç verebiliyoruz.
Samsung'un programı ama deneyebilirsiniz yinede.
http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201010/20101026161955187/Chargeable_USB_1.3.0.0.zip
-
BarisYigit bunu yazdı:
laptop kapalıykende istediğimiz porta gç verebiliyoruz.
Samsung'un programı ama deneyebilirsiniz yinede.
http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201010/20101026161955187/Chargeable_USB_1.3.0.0.zip
-----------------------------yaramadı hocam program açılmadı bile error verdi
-
bios da bir ayari mutlaka vardir
-
underzero bunu yazdı:
bios da bir ayari mutlaka vardir
-----------------------------biosa baktım basit arayüzü var zaten ama yok yani
-
Arkadaşım Laptopu açıp anakart üzerinde bulunan usb jumperın yerini değiştirmen lazım . Biosla alakalı birşey yok.