folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Laptop Kasasını Boyamak?

Laptop Kasasını Boyamak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_644
    emre_644's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=ce39iKiesU8&feature=related   adam 10 numara yapmış burdada

Hangisi daha kötü, Cehennem mi, Hiçlik mi?...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam peki garanti kapsamındayken eğer renk atması oluştuysa değiştirmemiz mümkün mü? benim laptopunda el dayadığım yerler beyaz oldu :s
    Hocam servisle görüşmende fayda var. Bunlarda da arabalarda olduğu gibi 5 yıl boya garantisi vb türünden bi garanti olsaydı dediğin gerçekleştirilebilirdi. Ama dediğim gibi sormak lazım.

Gerçi yeni modellerde pek görülmüyor sanırım bu problem. Piano black tarzı kasalarda pek rastlamadım. Aynı şekilde IBM ve dell in bazı versiyonları direkt siyah plastik kullandıkları için herhangi bir renk problemi olmuyor. Yenilerde dediğin türden bir garanti olabilir.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    BRK35 bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:
    hocam peki garanti kapsamındayken eğer renk atması oluştuysa değiştirmemiz mümkün mü? benim laptopunda el dayadığım yerler beyaz oldu :s
    Hocam servisle görüşmende fayda var. Bunlarda da arabalarda olduğu gibi 5 yıl boya garantisi vb türünden bi garanti olsaydı dediğin gerçekleştirilebilirdi. Ama dediğim gibi sormak lazım.

Gerçi yeni modellerde pek görülmüyor sanırım bu problem. Piano black tarzı kasalarda pek rastlamadım. Aynı şekilde IBM ve dell in bazı versiyonları direkt siyah plastik kullandıkları için herhangi bir renk problemi olmuyor. Yenilerde dediğin türden bir garanti olabilir.

en son delle kayacam zaten :S istanbuldaki firmalara mail attım cevap vermiyorlar ücretsiz müşteri hizmetlerini aradım istanbulda bir teknik servisin telini verdiler ne zaman arasam meşgul :S klavyeye de cay döküldü laptop acıkken komple kapandı acılmadı ertesi gün çalışmaya başladı ama tuşlara basınca cat cut ses cıkarıyo hem şu boya işini sorcam hem de laptopu temizletcem ama ulaşamıyorum bir türlü :S

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı:
    BRK35 bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:

en son delle kayacam zaten :S istanbuldaki firmalara mail attım cevap vermiyorlar ücretsiz müşteri hizmetlerini aradım istanbulda bir teknik servisin telini verdiler ne zaman arasam meşgul :S klavyeye de cay döküldü laptop acıkken komple kapandı acılmadı ertesi gün çalışmaya başladı ama tuşlara basınca cat cut ses cıkarıyo hem şu boya işini sorcam hem de laptopu temizletcem ama ulaşamıyorum bir türlü :S

Ztn laptoplar 3 tip. Sağlam karoserli düşük konfigürasyonlu, tırt karoserli yüksek konfigürasyonlu, her ikisi de üst seviyede olanlar. En son saydığımın fiyatları ztn uçuyor. 2. saydığımın dışı harap oluyor içi yüzünden atmaya kıyamıyorsun.

Benim makinenin konfigürasyonu yeni çıkanlar kadar iyi değil ama aramızda duygusal bir bağ oluştu. Bırakamıyorum:) Direkt kasa değiştirmeyi düşündüm, sadece üst kapak (lcd cover olarak geçiyor) 2 sene önce 80$'dı. Astarı yüzünden pahalı yani. Klavyede de basmayan 3 tane tuşum var. Finaller bi bitsin yazın üstünd yoğunlaşıcam. Bide klavyesini değiştirirsem pek sorunu kalmaz gibi duruyor.

@ Emre

Hocam verdiğin linkteki çalışma hoş olmuş. Bu arada o videodaki makine benimkisinden :) İyi denk geldi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    benimde laptop un üzerinnde biras derin çiziklier ve elimi koyduğum yerlerdede kararmalar var bu boyama işi bana mantıklı geldi ama gerçekten dikkatli olunması gerekiyor. biraz düşündüm bu boyama işini yapsammı yapmassammı diye ama hala garantisi olması da beni caydırıyo sizce ne yapmalıyım . servise versem nekadar sürede elime ulaşır yada bu çizikler ve  kararmalar garanti  kapsamındamı ?? 

http://www.youtube.com/watch?v=Rcgpc3jAKK8

buda supermen mod  muş adam iyi yapıyo . :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

yoyo bunu yazdı:
    benimde laptop un üzerinnde biras derin çiziklier ve elimi koyduğum yerlerdede kararmalar var bu boyama işi bana mantıklı geldi ama gerçekten dikkatli olunması gerekiyor. biraz düşündüm bu boyama işini yapsammı yapmassammı diye ama hala garantisi olması da beni caydırıyo sizce ne yapmalıyım . servise versem nekadar sürede elime ulaşır yada bu çizikler ve  kararmalar garanti  kapsamındamı ?? 

http://www.youtube.com/watch?v=Rcgpc3jAKK8

buda supermen mod  muş adam iyi yapıyo . :D

Hocam garantisinin bitmesini beklemen daha mantıklı olur. Boyarsın sonra başka yerinde bi arıza çıkarır. Alet elinde patlamasın.

Bi uygulama daha buldum...Ahanda resimler :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    cok tatli olmus kirmizi olani keske bende yapabilsem

the one and only yaramaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

YaRaMaZ bunu yazdı:
    cok tatli olmus kirmizi olani keske bende yapabilsem
    Hocam risk almayı göze alamıyorsan pvc kaplama kullan. Kırtasiyelerde falan satılıyor. Ahşap desenleri falan da var. Uygulamasını güzel yaparsan boyadan farkı olmuyor. İçinde hava kabarcığı falan kalmaması lazım. Ama belli bi süre sonra onlar da yıpranıyor.

Toplam Hit: 9064 Toplam Mesaj: 19