Laptop LCD Ekran Değişimi
-
joe_black bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Kadiköy Yazicioglu ishani 1. kat Delta Bilisim Hasan usta.
Durust tamirci.
Eyw hocam ctesi uğramaya çalışayım.
@KemikadaM Hocam elim yatkın da internetten fiyatları bile bin tl civarı.@yolbulucu doğru hocam dolar bazında fazla değil gibi :D :D
@ehlikeyif hocam işte orjinalle yansanayi arasında renk ve parlaklık oalrak çok fark olur mu onun tereddütündeyim. Görüntü fark etmiyorsa yan sanayi de taktırabilirim. Çıkma mantıklı geldi eğer piksel kaybı ya da lekesiz denk gelirse.
hacım yan sanayi dediğin panelin kodunu yaz , bakalım söyleyelim sana ne kadar parlak, renk kalitesi nasıl vs vs
-
yolbulucu bunu yazdı
hacım yan sanayi dediğin panelin kodunu yaz , bakalım söyleyelim sana ne kadar parlak, renk kalitesi nasıl vs vs
Cihazı henüz almadım. Cuma ya da ctesi sökebilirim bakayım hocam teşekkür ettim yazarım açınca
-
tam olarak marka model söylersen 2 tane laptop var neyi var hiç bakmadım bakasımda yok zaten ekranı söküp sana vereyim.
-
CISSP bunu yazdı
tam olarak marka model söylersen 2 tane laptop var neyi var hiç bakmadım bakasımda yok zaten ekranı söküp sana vereyim.
Lenovo Thinkpad T480 model hocam. 14 inç ekran dokunmatik değil.
-
joe_black bunu yazdıCISSP bunu yazdı
bumudur ?
-
DracuLax bunu yazdıjoe_black bunu yazdıCISSP bunu yazdı
bumudur ?
Yok hocam 4.3 inç diyo bu linkteki
-
joe_black bunu yazdıDracuLax bunu yazdıjoe_black bunu yazdıCISSP bunu yazdı
bumudur ?
Yok hocam 4.3 inç diyo bu linkteki
Hocam en sağlamı sen ekranı sök, arkasındaki kodunu yaz.
Elimizdeki çıkma ekranlardan uyan olursa yardımcı olurum. -
efsane_212 bunu yazdı
Hocam en sağlamı sen ekranı sök, arkasındaki kodunu yaz.
Elimizdeki çıkma ekranlardan uyan olursa yardımcı olurum.Eyw hocam gelecek ay yanına uğramayı düşünüyodum zaten. yarın sökicem bi aksilik çıkmazsa haberleşiriz
-
barkodu bu sanırım. Ekran işini 2 gün beklemeye aldım :D İş yerinden sıfırını verme durumları çıktı. En geç çarşambaya belli olur sanırım. Başka biri kırmış sıfırıyla değiştirmişler. Bakalım yerse sıfır verecekler.