Laptop Marka Tavsiyesi
-
Samsung NP700Z5A kullanıyorum çok memnunum fakat klavyesi ile ilgili bir sıkıntısı var fabrikasyon eğer klavyede sıkıntı yaşamazsan (space tuşu fln birazcik daha zor algiliyor) fiyat/performans/görüntü/pil bulabileceğin en iyi laptop.
Sony vaiolardan uzak dur bence tipi güzel ama eskisi kadar kaliteli değiller.
Eğer laptoptaki verilerin önemliyse SSD den uzak dur. ben çıktıkları günden beri kullanıyorum sorunlu cihazlar. bir günde gidebiliyor, ömürleri var, gittimi geri gelmiyor data. henüz millet ssdnin ne olduğunu anlamış değil ondan herkeze satıyorlar =)
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 10:39'da HolyOne tarafından düzenlendi. -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Samsung NP700Z5A kullanıyorum çok memnunum fakat klavyesi ile ilgili bir sıkıntısı var fabrikasyon eğer klavyede sıkıntı yaşamazsan (space tuşu fln birazcik daha zor algiliyor) fiyat/performans/görüntü/pil bulabileceğin en iyi laptop.
Sony vaiolardan uzak dur bence tipi güzel ama eskisi kadar kaliteli değiller.
Eğer laptoptaki verilerin önemliyse SSD den uzak dur. ben çıktıkları günden beri kullanıyorum sorunlu cihazlar. bir günde gidebiliyor, ömürleri var, gittimi geri gelmiyor data. henüz millet ssdnin ne olduğunu anlamış değil ondan herkeze satıyorlar =)
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 10:39'da HolyOne tarafından düzenlendi.
-----------------------------dün babam sipariş verdi vaio, laptop da gram ses yok çalışırken ya hemen ağır programları yükledim 3dmax after effects felan, banamısın demiyor.
bence sony hala 1. numara tavsiye ederim..
-
Sağlam bişey istiyosan Sony al :)