Laptop Nasıl Sizce?
-
Arkadaslar aşağıda özellikleri olan bir laptop bu bana gelecek,
Laptopu kardesime verecegim ve çok fazla bilgisi yok pek hasir nesir degildir, Zaten özellikleri ile itibaren hersey ortada
Genel anlamda nasil bir Laptopdur.
Ürün Kodu 59-032583 Ürün Marka Model LENOVO G550L 59032583 T3100 2G 250G 15.6 DOS Garanti Süresi 24 ay İşlemci Intel® Celeron® Processor T3100 (1M Cache, 1.90 GHz, 800 MHz FSB) Yongaseti GL40-ICH9M Sistem Belleği 2GB DDR3 1066 Mhz Ekran Kartı Intel GMA X4500 Dahili Ekran Kartı, DirectX 10 uyumlu Ağ Kartı 10/100 Mbps Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400 rpm Optik Sürücü DVD±RW Batarya 6 hücreli Klavye Q Türkçe, Numerik klavye Ekran 15.6' HD LED TFT 1366x768 HD WXGA, Webcam İşletim Sistemi Free-DOS Boyutlar 381x245x26,5 mm, ağırlık 2,70 kg Geliştirilmiş Portlar 3 x USB, VGA, RJ45, Mic-In, Headphone, Kensington Lock Kablosuz Haberleşme Wireless LAN, 802.11b/g -
acer almada ney alıyosan al lenovoları kim üretiyo rus demişdide birisi dogrumu acaba rusmalımı
-
bu aksam ustu ankaraya giden kiz kardesime G560A modelini alicaklarmis vatancomputer dan. Benim tavsiyem de, eger limitin biraz daha varsa g560a modeline bakman.
-
g550 var bende.
4 gb ram, 320 gb hdd, p7450 işlemci.
ayrıca lenovo olması en büyük artısı. hdd bozuldu, destek hattını aradım, kargo gelip evimden aldı! 3 gün sonra gündüz 10.30 gibi geldi.
lenovo tavsiye ederim.
blogumda da bi yazı var lenovo üstüne http://www.erdoganborklu.com/yeni-bilgisayarim-yehu/
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
acer almada ney alıyosan al lenovoları kim üretiyo rus demişdide birisi dogrumu acaba rusmalımı
-----------------------------Hocam benim bildigim IBM tarafından destekleniyor yada üretiliyor.
SpArK hocam para vermeyecegim hediye geliyor.
-
erbogan bunu yazdı:
g550 var bende.
4 gb ram, 320 gb hdd, p7450 işlemci.
ayrıca lenovo olması en büyük artısı. hdd bozuldu, destek hattını aradım, kargo gelip evimden aldı! 3 gün sonra gündüz 10.30 gibi geldi.
lenovo tavsiye ederim.
blogumda da bi yazı var lenovo üstüne http://www.erdoganborklu.com/yeni-bilgisayarim-yehu/
-----------------------------Hocam aslinda bana gelen laptop da G550 ama özellik itibari ilk mesajimda ki gibi.
-
lenovo olması başlı başına bi tercih sebebi bence arkadaşım. için rahat olsun diyebilirim :)
-
cevik bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Hocam benim bildigim IBM tarafından destekleniyor yada üretiliyor.
SpArK hocam para vermeyecegim hediye geliyor.
-----------------------------IBM'in ta kendisi hocam Zaten geince görürsün sağda saolda IBM yazıyor.
Valla bence zaten Oyun oynamayacak yada Grafik Çizim yapmayacaksa Pahalısını almak çok saçma.Netbook bile idare eder bence
-
lenovo ibm ortakli uretilen bi cin sirketidir
ibm kendisi super bilgisayarlar vs islerle ugrasirken bununla ugrasmadi ve lenovoya devretti
isminin cin olduguna bakmayin piyasada ki en saglam uretilen bilgisayarlardandır
ibm hala bu iste uretici konumundadir.
-
Marka : Samsung
Fiyatı : 999 $+KDV
İşlemci Tipi : Intel Core i5 Mobile Processor
İşlemci Hızı : 2.26 Ghz
İşlemci Veri yolu hızı : 4.8 GT/s
İşlemci ön belleği : 3 MB
İşlemci Modeli : i5-430M
Bellek Hızı : DDR3 1066 Mhz
Bellek miktarı : 4 GB
Ekran boyutu : 15.6 inç
Ekran Tipi : WXGA (HD)
Ekran çözünürlüğü : 1366 x 768 px
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 330M
Ekran Kartı Belleği : 1024 MB
Ekran Kartı tipi : Harici Nvidia
İşletim sistemi : Windows 7 Home Basic
Hdd Kapasitesi : 320 GB
Hdd Rpm : 5400 rpm
Hdd tipi : SATA
Optik sürücü tipi : DVD Yazıcı (Super Multi)
Modem : -
Ethernet : 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ : 802.11 A/B/G
Bluetooth : Bluetooth
3G : -
Diğer Bağlantılar : -
DVI Çıkışı : -
Kızılötesi : -
HDMI Çıkışı : 1
IEEE 1394 : -
Kart girişi : 1 x Express Card
Monitör Çıkışı : 1 x VGA
Ses Bağlantıları : 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi
Tv-Out : -
USB : 4
E-SATA : 1
Ses Kartı : Dahili ses kartı
Hoparlör : Dahili hoparlör
Touchpad : Var
Klavye : Türkçe Q Klavye + Nümerik Tuş Takımı
Kart okuyucu : 3-in-1 card reader
Kamera : 1.3 Megapiksel Web Kamerası
Parmak izi Okuyucu : -
Pil : 6 Hücreli lityum-iyon
Genişlik : 380 mm
Derinlik : 256 mm
Yükseklik : 33 mm
Ağırlık : 2.600 Kg
Garanti süresi : 2 yıl
Hediyeler : -
Diğer özellikler : -
sizce bu nasıl -
cevik bunu yazdı:
Arkadaslar aşağıda özellikleri olan bir laptop bu bana gelecek,
Laptopu kardesime verecegim ve çok fazla bilgisi yok pek hasir nesir degildir, Zaten özellikleri ile itibaren hersey ortada
Genel anlamda nasil bir Laptopdur.
Ürün Kodu 59-032583 Ürün Marka Model LENOVO G550L 59032583 T3100 2G 250G 15.6 DOS Garanti Süresi 24 ay İşlemci Intel® Celeron® Processor T3100 (1M Cache, 1.90 GHz, 800 MHz FSB) Yongaseti GL40-ICH9M Sistem Belleği 2GB DDR3 1066 Mhz Ekran Kartı Intel GMA X4500 Dahili Ekran Kartı, DirectX 10 uyumlu Ağ Kartı 10/100 Mbps Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400 rpm Optik Sürücü DVD±RW Batarya 6 hücreli Klavye Q Türkçe, Numerik klavye Ekran 15.6' HD LED TFT 1366x768 HD WXGA, Webcam İşletim Sistemi Free-DOS Boyutlar 381x245x26,5 mm, ağırlık 2,70 kg Geliştirilmiş Portlar 3 x USB, VGA, RJ45, Mic-In, Headphone, Kensington Lock Kablosuz Haberleşme Wireless LAN, 802.11b/g
-----------------------------hocam bu bilgisayar cift cekirdek 2 gb ddr3 le normal bi bilgisayar kullanicisi icin cok yeterli fiyati ne bilmiyom ama para vermiceksen hic kacirma :D
@dersimli hocam bu bilgisayarda bu yıl icinde en cok satılan ve gercekten saglam olan bi bilgisayar ama bu fiyat cok fazla mediamarkt ta falan sık sık indirimle 1400 e satılıyo bu 1000$ + kdv 1750 civari eder bu fiayata alma
ama performans olarak dedigim gibi gercekten iyidir.sogutma sistemi de en iyi sistemlerden su anda samsungun bu modellerinde