Laptop Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar ablam öğretmen laptop almayı düşünüyor benimde pek bilgim yok bir öğretmen için ideal laptop öneriniz varmıdır? teknosadan almayı düşünüyoruz. servis açısından en iyisi teknosa

http://www.teknosa.com/msib21/fo

asus veya acer düşünüyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megamo
    Megamo's avatar
    Erkek

paran çoksa teknosadan al tabi hayır seversen diyorum.

ama paran azsa yada daha az bir ucretle aynı guzelliklte  bir laptop almak istiyorum diyorsan araştır belki aynı laptopu 100 dolar aşagısında bulabilirsin.  teknik servis derken mesela sen asus marka bir laptop aldın o teknosayı ilgilendirmiyorki asusu ilgilendiriyor. yan bozulunca asusa gidiyor laptoplar yanlısım varsa soyleyin

İşsizlik neden var çünkü nekadar çok işsiz varsa, insanlar okadar düşük maaşa razı edilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    servis açısından en iyi teknosa tabirini kesinlikle kabul etmemekle birlikte sunu belirteyim teknosada senn benm gibi distrübütörlere gönderiyor notebookunu acıp kendisi tamir etmiyor edemiyor edemez yetkisi yok alır kargho ile gönderir ve geri alır benm marka tavsiyemi sorarsan toshiba servisleri göz önune alıyorum bir biligsayar satıcısı olarak yazıyorum. HP kendim kullanıyorum oturup agladım kendi notebookum servise gittiğinde, acer  problem yaşarsın, asus servis hızı iyidir genelde arıza veren ürünü sıfırı ile değiştirirler, exper lanettir son gunune kadar bekler gönderir, casper hızlıdır ancak sorunun biri hallolurken diğerini çıkarırlar bunun dışında dell notebook piyasasında tutunamadı yaptıgı tum kampanyalar patlıyor yani sana tavsiyem varsa yakınlarında media market oradan al eger yoksa da teknosaya gidip durma fena düzerler :} git bir bilgisayar satıcısına sana 2 iş gununde eline verir makinayı ayrıca her türlü işletim sistemi sorunlarındada destek verir ama teknosa vermez bende sölemesi :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------
    servis açısından en iyi teknosa tabirini kesinlikle kabul etmemekle birlikte sunu belirteyim teknosada senn benm gibi distrübütörlere gönderiyor notebookunu acıp kendisi tamir etmiyor edemiyor edemez yetkisi yok alır kargho ile gönderir ve geri alır benm marka tavsiyemi sorarsan toshiba servisleri göz önune alıyorum bir biligsayar satıcısı olarak yazıyorum. HP kendim kullanıyorum oturup agladım kendi notebookum servise gittiğinde, acer  problem yaşarsın, asus servis hızı iyidir genelde arıza veren ürünü sıfırı ile değiştirirler, exper lanettir son gunune kadar bekler gönderir, casper hızlıdır ancak sorunun biri hallolurken diğerini çıkarırlar bunun dışında dell notebook piyasasında tutunamadı yaptıgı tum kampanyalar patlıyor yani sana tavsiyem varsa yakınlarında media market oradan al eger yoksa da teknosaya gidip durma fena düzerler :} git bir bilgisayar satıcısına sana 2 iş gununde eline verir makinayı ayrıca her türlü işletim sistemi sorunlarındada destek verir ama teknosa vermez bende sölemesi :}
    -----------------------------

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

sayfanın içine koymuşum:) konuyu gören yönetici arkadaşlar düzeltebilirse sevinirim.

Bu laptopu düşünüyoruz bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Hocam bak işin içindeki arkadaşım ne güzel söylemiş.söylenen doğrudur.ama sen sen ol kaliteli seçimler yap ileride bunlar sana para olarak dönecek emin ol buna bak ne demişim>>>>>>>>>>>;

http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=92007 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    hocam valla uzun zamandır düşünüyoruz laptop almayı bir ara bimekste kampanya vardı onu kaçırdık sadecenotebook.com'dada güzel bir laptop vardı oda kampanyadaydı onuda kaçırdık elimize gelen fırsatları kaçırıp durduk:) açıkcası ben hiç anlamıyorum bana önerebilecegin model varsa linkiyle beraber verirsen sevinirim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Hocam X serinden benimkinin gelişmişi 17 yada 18 '' lik makinalar içim geçti ama elimdeki hala bozulmadan çalışıyor.al sana x 500 .

http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X500 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

pardon arkadaşım ben bile galeyana geldim makinayı görünce x500 daha dağıtıma çıkmamış x305 şu an mevcutta.

http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X305

PROCESSOR*

Intel® Core™2 Duo Processor P7350

OPERATING SYSTEM*

Genuine Windows Vista® Home Premium (SP1, 64-bit)
    Genuine Windows Vista® Home Premium (SP1, 32-bit)

MEMORY*

4GB DDR3 1066MHz memory

GRAPHICS ENGINE*

NVIDIA® GeForce® 9700M GTS

HARD DRIVE*

320GB HDD (7200rpm)

OPTICAL DRIVE*

DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash™ drive

EXTRAS
    512MB NVIDIA® GeForce® 9700M GTS graphics*
    REGZA LINK™ (HDMI-CEC) for 1080p support
    S/P DIF digital audio port
    Built-in webcam & microphone
    harman/kardon® speakers plus subwoofer
    Çok manyak bişey bu makinaya yazık etmiyeceksin linux kurup 15 sene kullanıcaksın. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    hocam bu pahalıdır ya aradıgımız 1500 tl ile 2000 tl arası
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bu seriden bu makina o zaman.

http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20A200-23W

Toplam Hit: 2679 Toplam Mesaj: 15