Laptop Öneri
-
selam arkadaşlar ablam öğretmen laptop almayı düşünüyor benimde pek bilgim yok bir öğretmen için ideal laptop öneriniz varmıdır? teknosadan almayı düşünüyoruz. servis açısından en iyisi teknosa
http://www.teknosa.com/msib21/fo
asus veya acer düşünüyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
-
paran çoksa teknosadan al tabi hayır seversen diyorum.
ama paran azsa yada daha az bir ucretle aynı guzelliklte bir laptop almak istiyorum diyorsan araştır belki aynı laptopu 100 dolar aşagısında bulabilirsin. teknik servis derken mesela sen asus marka bir laptop aldın o teknosayı ilgilendirmiyorki asusu ilgilendiriyor. yan bozulunca asusa gidiyor laptoplar yanlısım varsa soyleyin
-
servis açısından en iyi teknosa tabirini kesinlikle kabul etmemekle birlikte sunu belirteyim teknosada senn benm gibi distrübütörlere gönderiyor notebookunu acıp kendisi tamir etmiyor edemiyor edemez yetkisi yok alır kargho ile gönderir ve geri alır benm marka tavsiyemi sorarsan toshiba servisleri göz önune alıyorum bir biligsayar satıcısı olarak yazıyorum. HP kendim kullanıyorum oturup agladım kendi notebookum servise gittiğinde, acer problem yaşarsın, asus servis hızı iyidir genelde arıza veren ürünü sıfırı ile değiştirirler, exper lanettir son gunune kadar bekler gönderir, casper hızlıdır ancak sorunun biri hallolurken diğerini çıkarırlar bunun dışında dell notebook piyasasında tutunamadı yaptıgı tum kampanyalar patlıyor yani sana tavsiyem varsa yakınlarında media market oradan al eger yoksa da teknosaya gidip durma fena düzerler :} git bir bilgisayar satıcısına sana 2 iş gununde eline verir makinayı ayrıca her türlü işletim sistemi sorunlarındada destek verir ama teknosa vermez bende sölemesi :}
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
servis açısından en iyi teknosa tabirini kesinlikle kabul etmemekle birlikte sunu belirteyim teknosada senn benm gibi distrübütörlere gönderiyor notebookunu acıp kendisi tamir etmiyor edemiyor edemez yetkisi yok alır kargho ile gönderir ve geri alır benm marka tavsiyemi sorarsan toshiba servisleri göz önune alıyorum bir biligsayar satıcısı olarak yazıyorum. HP kendim kullanıyorum oturup agladım kendi notebookum servise gittiğinde, acer problem yaşarsın, asus servis hızı iyidir genelde arıza veren ürünü sıfırı ile değiştirirler, exper lanettir son gunune kadar bekler gönderir, casper hızlıdır ancak sorunun biri hallolurken diğerini çıkarırlar bunun dışında dell notebook piyasasında tutunamadı yaptıgı tum kampanyalar patlıyor yani sana tavsiyem varsa yakınlarında media market oradan al eger yoksa da teknosaya gidip durma fena düzerler :} git bir bilgisayar satıcısına sana 2 iş gununde eline verir makinayı ayrıca her türlü işletim sistemi sorunlarındada destek verir ama teknosa vermez bende sölemesi :}
----------------------------- -
sayfanın içine koymuşum:) konuyu gören yönetici arkadaşlar düzeltebilirse sevinirim.
Bu laptopu düşünüyoruz bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. -
Hocam bak işin içindeki arkadaşım ne güzel söylemiş.söylenen doğrudur.ama sen sen ol kaliteli seçimler yap ileride bunlar sana para olarak dönecek emin ol buna bak ne demişim>>>>>>>>>>>;
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=92007
-
hocam valla uzun zamandır düşünüyoruz laptop almayı bir ara bimekste kampanya vardı onu kaçırdık sadecenotebook.com'dada güzel bir laptop vardı oda kampanyadaydı onuda kaçırdık elimize gelen fırsatları kaçırıp durduk:) açıkcası ben hiç anlamıyorum bana önerebilecegin model varsa linkiyle beraber verirsen sevinirim.
-
Hocam X serinden benimkinin gelişmişi 17 yada 18 '' lik makinalar içim geçti ama elimdeki hala bozulmadan çalışıyor.al sana x 500 .
-
pardon arkadaşım ben bile galeyana geldim makinayı görünce x500 daha dağıtıma çıkmamış x305 şu an mevcutta.
http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X305
PROCESSOR*
Intel® Core™2 Duo Processor P7350
OPERATING SYSTEM*
Genuine Windows Vista® Home Premium (SP1, 64-bit)
Genuine Windows Vista® Home Premium (SP1, 32-bit)MEMORY*
4GB DDR3 1066MHz memory
GRAPHICS ENGINE*
NVIDIA® GeForce® 9700M GTS
HARD DRIVE*
320GB HDD (7200rpm)
OPTICAL DRIVE*
DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash™ drive
EXTRAS
512MB NVIDIA® GeForce® 9700M GTS graphics*
REGZA LINK™ (HDMI-CEC) for 1080p support
S/P DIF digital audio port
Built-in webcam & microphone
harman/kardon® speakers plus subwooferÇok manyak bişey bu makinaya yazık etmiyeceksin linux kurup 15 sene kullanıcaksın. -
hocam bu pahalıdır ya aradıgımız 1500 tl ile 2000 tl arası
-
Bu seriden bu makina o zaman.
http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20TB%20A200-23W