Laptop Öneri(Oyun İçin Özellikle)
-
yeni aldım bende.bf3 mw3 ne varsa en yüksekte oynatıyor.Bataryası güç tasarufunda 4 saate yakın gidiyor.Yukardaki laptopların hepsinden daha iyi.
-
dell kullanıcısıyım ve çok memnunum... tam bir oyun canavarı
-
Vaio nun içini ASUS doldurur derler yıllardır, yani sadece Sony garantisi için o kadar fiyat farkı verilmez diye düşünüyorum.
-
laptop alma ısınma sorunlarından dizlerim yandı .s
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------abim 1 hafta önce lenovo y570 al güzel makina
-----------------------------kesinlikle budur diyorum hacı ahanda sana link benim ağzım açık kaldı o kadar güzel yani
http://forum.donanimhaber.com/m_47994167/tm.htm incelemesini yapmışlar bu linkte :)
-
http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx?Ids=120246%2C119925 son iki günü var kampanyanın
-
+1 butonu kalktıgı için yorum yazmam gerek takipteyim : )
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------Vaio nun içini ASUS doldurur derler yıllardır, yani sadece Sony garantisi için o kadar fiyat farkı verilmez diye düşünüyorum.
-----------------------------asusun turkiyedeki servislerinden milletin neler cektiginden haberiniz yok galiba :) sony vaio laptopu kiz arkadasimin hdd hatasi vermisti almanyaya gonderdik garanti icin ve tam 5 gun icinde gitti geldi ve her asamada email yada tel ile bilgilendirildik var gerisini sen dusun bence sony nin garantisi icin okadar fiyat farki vermeye deger ;)
-
Intel Core i3 olan bir pc de oynanmayan bir oyun varmi ?
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------Vaio nun içini ASUS doldurur derler yıllardır, yani sadece Sony garantisi için o kadar fiyat farkı verilmez diye düşünüyorum.
-----------------------------asusun turkiyedeki servislerinden milletin neler cektiginden haberiniz yok galiba :) sony vaio laptopu kiz arkadasimin hdd hatasi vermisti almanyaya gonderdik garanti icin ve tam 5 gun icinde gitti geldi ve her asamada email yada tel ile bilgilendirildik var gerisini sen dusun bence sony nin garantisi icin okadar fiyat farki vermeye deger ;)
-----------------------------Tercih meselesi dediğim gibi, saygı duyarım görüşünüze ;)