Laptop Önerisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

laptop almayı düşünüyorum. grafik programları kurucam..video programları falan bunun üzerine.. kasmasını pek istemiyorum.. tabi oyunlardada kasmasın...  az buçuk özellikleri takip etmeye çalışıyorum ama bişeyler kaçırmışsam önerilerinizi bekliyorum..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031310&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113424/casper-nirvana-cn-bmqi740a.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112522/sony-vaio-vpcs12x9e-b.aspx

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb3s1ebq-eb3s1ebq-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-dvdrw-1024mb-hd5650-15.5cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48716

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-wn975ea-dv3-4050et-intel-core-i5-520m-2.4ghz-3gb-250gb-512-mb-hd5450-13.3-bt-dvdrw-w7p/productdetails.aspx?I_ID=46953

bide ekranı ortalama kaç inc almalıyım ? 13 küçük mü olur ? 15 büyük mü ? önerileriniz..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

hiçbiri desem ?

asus'a bak hocam..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    fiyat performans istersen lenovo y560a modelini incele istersen ben y560 kullanıyorum gayet memnunum

Fak yu!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

casper i markadan sayıp yazdıysan acer in 1600 tl civarlarında gezen 2 gb nvidia ekran kartlı i5 işlemcili bi modeli var ona da bi bak

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

sağolun arkadaşlar önerilerinizi değerlendiriyorum.. fiyat aralığı 2300 e kadar çıkabilir.. bide şey dicem..bu touch padlerin kimisi güzel oluyor kimisinde parmak izi kalıyor parmak kaymıyor.. :/ o nasıl oluyor ? tamam ayrı mousa takıp kullanabilirim ama acaba hepsinin bi özelliğimi var ? ?

edit : bide samsung lar nasıl ? r580 modeli mesela ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

touchpad dediğin pürüzlü ve mat olur. yüzeyi parlaksa, pürüzsüzse kullanmak işkence olur.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    dostum sen beni dinle leptop alırken şu iki unsuru göz önünde bulundur dediğin gibi görsel olayla alakalı leptop alacaksan sakın gidip 64bit ekran kartına sahip leptop alma. bak dikkat edersen sana ekran kartı boyutundan bahsetmiyorum yok 512mb yok 1gb paylaşımsız felan demiyorum boyutunu boşver işlemci gücünü felan boşver. alacağın leptopun ekran kartı 64bit olmasın. 128bit olsun. ilk başka bişi anlamazsın bu bit farkından ama sonradan çok önemli bi unsur olduğunu farkedersin. 2. unsur ise leptopunda sayı takımı olması buda kullanımını kolaylaştırır. photoshop flash gibi programlardaki kısayolları kullanabilmek için çok işe yarıyor.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

touchpad dediğin pürüzlü ve mat olur. yüzeyi parlaksa, pürüzsüzse kullanmak işkence olur.

sana katılmıyorum benim şuan aktif olarak kullandığım 2 adet leptopum var birisi acer 5110 touchpad pürüzlü ve mat ama performansı berbat derecede tuşları bozuldu parmağımı algılamakta zorlanıyor. ama diğer leptop hp dv6 touchpad'ı parlak metalik renkli canavar gibi algılıyor ve parmağım üzerinde çok rahat kayıyor.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:

casper i markadan sayıp yazdıysan acer in 1600 tl civarlarında gezen 2 gb nvidia ekran kartlı i5 işlemcili bi modeli var ona da bi bak

ben o gt 420 ile 425 i kesinlikle onermiyorum

2 gb diye sadece adı var ati 5650 ekran kartı ondan daha iyi performans veriyor ve fiyatı cok daha iyi

http://www.pcdepo.com/asp/product/77943/Dell-INS-5010-G74F45-i7-740QM-4GB-500G-15-6-Gumus

daha gecen hafta aldım i7 islemci 5650 ile cok iyi gibi simdilik ama daha hic kullanamadım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 4589 Toplam Mesaj: 33