Laptop Önerisi 1500 - 2000 Tl
-
yaklaşık 1 ay kadar önce bu pc yi aldım gayet memnunum black ops crysis 2 falan hepsini en son ayarda oynayabiliyorum.
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------
Mx0TBT bunu yazdı:
Dell kasa olarak saglam ama ısınma sorun diyilse alın
-----------------------------Hocam Büyükbi bilgisayar şirketinin teknik servisinde 6 ay stajyerlik yaptım 6 ay boyunca dell laptop 2 defa geldi birine virüs girmişti diğeri ise şarj aleti arızalanmıştı :)
-----------------------------hocam haklısında
garantisi fln tartısmasız adamların köye bile geliyolar
ancak ben bu sorunu yasıyorum metal gibi olan kısmı ve klavye ısınıyor fan tarafı geldiler parca fln deiştiler ama aynı bakalım bios güncellicem
-
Verilen tavsiyelere hiç bakmadan yazıyorum çakışma olursa fikirlerde kimse kusura bakmaz inşallah.
Acer almada ne alırsan al ben Acer Aspire 5739G aldım almaz olaydım sen al şöyle adam gibi HP yaşa hayatını.
Toshibada sağlamdır yarı yolda bırakmaz Japon malı sonuçta.
-
Mx0TBT bunu yazdı:
GoldenBoy bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Büyükbi bilgisayar şirketinin teknik servisinde 6 ay stajyerlik yaptım 6 ay boyunca dell laptop 2 defa geldi birine virüs girmişti diğeri ise şarj aleti arızalanmıştı :)
ancak ben bu sorunu yasıyorum metal gibi olan kısmı ve klavye ısınıyor fan tarafı geldiler parca fln deiştiler ama aynı bakalım bios güncellicem
-----------------------------hocam senin cihazda sıkıntı olabilir.. dell laptop'ların ısınma gibi bi sorunu olduğunu sanmıyorum
-
Mx0TBT bunu yazdı:
GoldenBoy bunu yazdı:
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------aynı sorun kardeşimin dell laptopunda da var ve diğer arkadaşlarımında. dell servis yönünden çok çok iyi ama ısınma yönünden vasat.
-
dell alda modeli fark etmez
-
yabancı ülkeden getirme olanağın var ise:
http://goo.gl/NLQFM
-
hp ile acer hayatta tavsiye etmem dostum.kullandım ikisinide suandada hp kullanıyorum.hp ler berbat acayip bi ısınma problemleri var aletlerin.makina yanıcak sanki a.q.özellikle asusu öneririm sana yada tabiki toshiba.asus ve toshiba bu işin babası.