Laptop Önerisi
-
fiyatlardaki asıl artışın sebebi dolar kuru.
Eften püften makinelere 2500 3000 lira fiyat istediklerini görünce lanet ediyorum
-
PanxeR bunu yazdıDarkFall bunu yazdıaLcoL bunu yazdı
Hacılar
bundan kullanan var mı nasıldır..
Bende mid 2012 si var, çok yüksek performans beklemesende idare ediyor. Satabilirim sana :)
laptop fiyatları o kadar çok arttıki mac ve apple ucuz olma yolunda ilerliyor bir kaç seneye diğer firmalar bu kadar fiyat arttırdıgı için asus rog u olan biri macbook prosu olan birine fakir diyecek
3 sene önce 1600 tl ye 6gbram i7 işlemcili z500 aldım şimdi aynı makına aynı özellikler 3000 tl diyorlar.
3 sene çok uzun bir süre, bu artış normal. Ona bakarsan 3 sene önce 30 bin tl lik araba şuan 66 bin tl.
Mac de sonuçta dolar kuruna bağlı, artış dengeli olmaktadır, 3 sene öncesi 2500 3000 olan mac şuan 5400 den başlıyor. Mac in ucuzladığı yok yani.
-
DarkFall bunu yazdıPanxeR bunu yazdıDarkFall bunu yazdıaLcoL bunu yazdı
Hacılar
bundan kullanan var mı nasıldır..
Bende mid 2012 si var, çok yüksek performans beklemesende idare ediyor. Satabilirim sana :)
laptop fiyatları o kadar çok arttıki mac ve apple ucuz olma yolunda ilerliyor bir kaç seneye diğer firmalar bu kadar fiyat arttırdıgı için asus rog u olan biri macbook prosu olan birine fakir diyecek
3 sene önce 1600 tl ye 6gbram i7 işlemcili z500 aldım şimdi aynı makına aynı özellikler 3000 tl diyorlar.
3 sene çok uzun bir süre, bu artış normal. Ona bakarsan 3 sene önce 30 bin tl lik araba şuan 66 bin tl.
Mac de sonuçta dolar kuruna bağlı, artış dengeli olmaktadır, 3 sene öncesi 2500 3000 olan mac şuan 5400 den başlıyor. Mac in ucuzladığı yok yani.
tum dunyada, butun evrende ayni ozelliklerdeki bir mac daima bir pc den daha pahalidir. altin kaplama gibi fantezileriniz varsa belki biseyler degisir
-
Asus x556u'nun iadesii bugün geldi. Cihazda disk, klavye ve şarj sorunları vardı.
2300 TL ye DDR4 Lenovo ip 510 aldım. Alüminyum kasa. bakalım bu nasılmış.