Laptop Önerisi İstek - 7 Bin Tl Bandında
-
deli gibi bu bilgisaryı istiyorum ama bütçe yetmiyor
ikinci elini arıyorum
-
hele bu devirde o kadar para laptopa yatırılmaz,,,arkadaşlar buradan sana makine toplasınlar paşa paşa kullan !
-
Janitschar bunu yazdı
hele bu devirde o kadar para laptopa yatırılmaz,,,arkadaşlar buradan sana makine toplasınlar paşa paşa kullan !
hocam sabit ikametgahım yok iş yerinde sıkıldığımda oyun oynmak ve freelance efekt video montaj işlerinde kullanmak için alıcam. o yüzden çantamda ve yanımda olması her daim daha iyi olacaktır. kaldığım ev bilgisayar için müsit değil şuan
-
Hakkinen bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
hocam sabit ikametgahım yok iş yerinde sıkıldığımda oyun oynmak ve freelance efekt video montaj işlerinde kullanmak için alıcam. o yüzden çantamda ve yanımda olması her daim daha iyi olacaktır. kaldığım ev bilgisayar için müsit değil şuan
benim önerim tam sana göre hocam değerlendir derim
-
2.500 tl ye teşhir veya 2. el xbox one x al , 4k tv ye bağla
4k oyunun tadını çıkar misler gibi.
ha yok ben illa kaşınıyom yada oynayacağım oyunlar konsolda yok dersen
MSI veya Lenovo tavsiye ediyorum fakat lenovo 5 sene öncesi gibi fiyat performans markası değil artık , pazar payını arttırana kadar öyleydi artık yüksek fiyat lı bir marka oldu.
MSI da zaten gamer laptopta şuan dünyada 1. sırada.
-
streetw1se bunu yazdı
deli gibi bu bilgisaryı istiyorum ama bütçe yetmiyor
ikinci elini arıyorum
Bu ürünün 7. nesil işlemcisi ve 128 gb SSD'slini ikinci el olarak 4250 TL ye aldım. makine süper, tavsiye edilir.