folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Recovery Hakkında

Laptop Recovery Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

HanDsomE bunu yazdı:

nevorapat bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

Hocalar bir tane laptop var taptaze 500gb hdd var. Yalnız tek sürücü olduğu için bunu 2ye bölcem. sallıyorum 100gb c   -   400gb d gibi. Yalnız tüm bilesenler c'ye gömülü olduğu için fdisk gibi durumda tüm dosyalar yok olcak. Bu yüzden laptopun kendi programından yaklasık 4 dvd tutan 14 gb a yakın bir bilesen dosyaları var. Fdisk yapıktan sonra o kurulum cd'leriyle her defasında kurabilirim fakat o kurulum cd'lerini pc'ye gömebilirmiyim yani fabrika ayarı gibi. Veya buna benzer bir yöntem varmı sürücüyü 2 ye bölmek için

Bende acer var  orjınalınde  tek  c var ama ben  vatanda  c ve d diye 2ye böldürdüm ve bi sıkıntı olmadı sisitemi fabrika ayarlarına geri alalbiliyorum ve yönetten böldü servisteki arkadaş

heh hocam asıl sormak istediğim bu sadece C sürrücüsü var. D sürücüsüde yapmak istiyorum formatsız fdisk'siz sadece yönet bölümünden yapabilirmiyiz bi sakatlık olurmu yoksa 5 dvd'lik yedek almam gerekicek

formatsız fdisk siz c yi ikiye bölebilirsin hocam  

bilgisayarıma sağ tıkla yönet de -  depolama kısmından dilsk yönetimini seç - c nin üstüne gel sağ tıkla birimi küçült de yarı yarıya kadar küçültebilirsin yalnız en fazla c yi 250 yaparsın d de 250 olur . formatsız c ve d elde etmiş olursun 

aynen öyle

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam çok saolun  yaptım oldu .) gerçi istediğim miktarı veremedim ama olsun fdisk ve formattan iyidir :d

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

hocam çok saolun  yaptım oldu .) gerçi istediğim miktarı veremedim ama olsun fdisk ve formattan iyidir :d

rica ederm işin olduysa problem yok aklın varsa format atma zaten sonra uğraşırsın driver ile filan 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 2094 Toplam Mesaj: 14