folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Laptop Satın Alımı İçin Yardım.

Laptop Satın Alımı İçin Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hocam 10.1 yerine 13.3 ler var çok şık ve daha güzel oluyorlar tavsiye ederim :) Reklam gibi olmasın ama pcdepo.com da 1000-1200 arası asus var 13.3 ekran çok şık ince ve özellikleride çok iyi. Alıcam yakında bende. Ama şuan stok yok :D O makinanın diğer yerlerde fiyatını bilmiyorum :S

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Hocam 10.1 yerine 13.3 ler var çok şık ve daha güzel oluyorlar tavsiye ederim :) Reklam gibi olmasın ama pcdepo.com da 1000-1200 arası asus var 13.3 ekran çok şık ince ve özellikleride çok iyi. Alıcam yakında bende. Ama şuan stok yok :D O makinanın diğer yerlerde fiyatını bilmiyorum :S

13.3 inc olanlar benim de ilgimi çekiyor hocam. Sony var bir tane Electoworld'de. 1100 tl. Alırsam burada paylaşırım...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

900-1000 dediğiniz fiyatlara i3 var ne atomu ne celeronu. Kim paylaşmıştı hatırlamıyorum güvenilir e-ticaret sitelerini, o konuyu araştır oradaki sitelerden uygun fiyat al.

Toplam Hit: 1613 Toplam Mesaj: 14