Laptop Satiyorum..Sizce Kaca Gider ?
-
Touchpad'i sorunsuz çalışıyorsa 300 lira veririm.
Kargo da benden.
-
psp ile takas edelim, ne dersin ? 1 ay kullanıldı.
-
Eger gerçekten temiz ise sorunsuzsa ben verim sana 350 tl.
-
yav arkadaşlar saçmalamayın ne 300 unden ne 350 sınden bahsedıorsunuz hocam saçamlama 600 650 aşşağa satma
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------
yav arkadaşlar saçmalamayın ne 300 unden ne 350 sınden bahsedıorsunuz hocam saçamlama 600 650 aşşağa satma
-----------------------------o fitaha dolar fırlamadan önce sıfır notebok alınıyordu ki sanırsam sıkı bi araştırma yapılırsa o fiyata yine kampanyalı falan sıfır bişey alınabilir. ne alaka 600 lira?"
-
yav arkadaşlar saçmalamayın hocam sen dedıgım gıbı 500 600 650 cıvarından aşşasına 1 lıra bıle satma bn sattım hocam geçen ay datron leptop u dandık 650 liraya yav
-
lenova bunu yazdı:
yav arkadaşlar saçmalamayın hocam sen dedıgım gıbı 500 600 650 cıvarından aşşasına 1 lıra bıle satma bn sattım hocam geçen ay datron leptop u dandık 650 liraya yav
-----------------------------al hocam doların fiyatına göre hesap et sonuç ne çıkıyo garanti ve sıfır olmasınıda göz önünde bulundur.
-
lenova bunu yazdı:
O fiyata yavas satilsin..:) PC den anlamayan biri cikarsa 1500 e yine satilir o ayri..:) -
DawnOfDarkness bunu yazdı:
lenova bunu yazdı:
O fiyata yavas satilsin..:) PC den anlamayan biri cikarsa 1500 e yine satilir o ayri..:)
-----------------------------benden söylemesi hocam acele etme yazık günah
-
350 verirdim...:)