Laptop Seçimi Yardımı
-
burayada bakabilrsiniz;
http://system76.com/index.php?cPath=28
-
teknosada satılan toshiba L500-13T modeline bir bak
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------bimexten fln alma.
casper vestel alma.
Toshiba sAkın alma manyaklar gibi ısnıyor 15dk wow oynayamazsın.
hp alma teknik servisine tüküreyim. ama alet güzeldir. dersenki teknik servis salla bana makina lazım
hpnin dv6920 eglence dizüstleri var oyun oynamak için yapılmış 1520 lira kuzende vardı çift çekirdek 2.8 4gb ram fln dehşetti
-----------------------------hp nin teknik servisinemi tükürecen :D:D:D
benim hp notebookumun tamir süresi 30 gün oldu. ben hakemler heyetinden faksmı çektirsem. tüketici mahkemesinden ihtarmı göndersem yoksa noterden 30 iş günü doldu diye tasdikmi alsam diye düşünürken hp kendi aradı beni. isterseniz sıfırını gönderelim isterseniz para iadesi yapalım diye. ben hp kadar kaliteli müşteri hizmetleri ve teknk servisi görmedim. alınacaksa sadece teknik servis ve müşteri hizmetleri için hp alınır. ayrıca makinelerinin görünümü harika ve neredeyse bütün modellerinde parmak izi mevcut çok kaliteli özelliklere sahip. ben para iadesini aldım 30 eylülden önce bende yeni bir hp alacağım.
tavsiyem başının ağrımasını istemiyorsan marka olarak hp al.
modelini araştır kafana göre bul işte:)
-----------------------------ozaman bana şunu izah et,
birtek siktigim hoperlörü patladı diye götürdüm servise. ve
37-38 gün bi hoperlör için beklettiler 29. iş gününde arayıp efendim hoperlörünüz oldu dediler. dedim siktirin almıyorum kardeşim 29 gün oldu deli ettiniz,, gittim almaya efendim bizimle böyle konusmanız hiç hoş degildi biz sadece fln filan
siktirsin gitsin hp servisi allah belasını versin yaSİKTİRSİN GİTSİN
casperin masaüstüleri gözüeldir ama laptopları ısınıyomuş diye duydum.
packardbell kullandım 2sene çok güzel bilgisayardır ama performansı pek yoktur,
dedigim gibi oyun oynucaksanız hp eğlence serisi
-
araya netbook ta karıştırın, hadi göreyim sizleri :P =))
-
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------hp bitek bizimi kandırıyo
notebook 2 yıl içerisinde 6 kere garantiye gitti toplam 8 parçası değişti, bazı parçaları 2 kere değişti
laptop her gittiginde eskisinden daha kotu durumda geri geliyodu, ekranında her tarafında çizik dokuk...
kac defa para iadesi talep ettiysekte bizi dinlemediler
yok efendim aynı parçadan 3 kere değişmesi gerekmiş
6 ay içinde 3 parçası değişmesi gerekmiş
toplam 9 parçası değişmesi gerekmiş
boyle boyle oyaladılar..laptop 2 yıl garanti suresi içinde servisten hiç gelmedi,
suanda garantisi btti, wirelesi bozuldu,vede cok cok cok fazla ısınıyo
işte ole..
-----------------------------
müşteriler haklarını bilmeli ve gerekirse üstü kapalı tehdit etmeli servisi
olmadı yasal yollara başvurmalı
ben teknosadan bi alet aldım zamanında
hiçbişeyi yoktu da yanlış parça almışım geri vermek istedim olmaz felan dediler
içinden garanti belgesi çıkmamıştı (ki normalde fiş varsa hiç problem olmaz)
sırf garanti belgesi çıkmadı içinden diye kusurlu ürün bu dedim iade ettim
garanti belgesi verilmeyen, verilse de imza/kaşe yapılmamış olan ürünler ayıplı mal sayılır
böyle şeyleri bilmek lazım
kanunu ve garanti sözleşmesini okumak lazım
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------manglerman bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------ozaman bana şunu izah et,
birtek siktigim hoperlörü patladı diye götürdüm servise. ve
37-38 gün bi hoperlör için beklettiler 29. iş gününde arayıp efendim hoperlörünüz oldu dediler. dedim siktirin almıyorum kardeşim 29 gün oldu deli ettiniz,, gittim almaya efendim bizimle böyle konusmanız hiç hoş degildi biz sadece fln filan
siktirsin gitsin hp servisi allah belasını versin yaSİKTİRSİN GİTSİN
casperin masaüstüleri gözüeldir ama laptopları ısınıyomuş diye duydum.
packardbell kullandım 2sene çok güzel bilgisayardır ama performansı pek yoktur,
dedigim gibi oyun oynucaksanız hp eğlence serisi
-----------------------------normal şartlar altında adamlar haklı. çünkü 30 iş gününü geçmemiş. o kadar uzatmalarıda saçma ama sen müşteri hizmetlerine telefon edip acele dersen özel bir bayrak koyuyorlar senin kayıt numarana ve en az 10 gün öne alınıyor işin. yani sen muhtemelen sadece notebooku teslim ettin ve bıraktın ne zaman gelirse diye. öyle tahmin ediyorumki 15. günden sonrada "inşallah 30 iş gününü geçerde yenisini alırım" diye ümit ettin haklı olarak. ama 29. iş gününde tamir olduğu için normal olarak sinirlendin. ama senin işin başından sonuna kadar yasal süreç normal bir şekilde işlemiş :)
dediğim gibi kızmakta haklısın ama yinede notebookun tamir olmuş bir şekilde geri geldi. ve yasal süresi olan 30 iş günü içersinde. bu yüzden hp işini yapmış bile sayılır :)
neyse. sende de şanssızlık olmuş olabilir. çünkü etrafımdaki hiç kimse (en azından benim etrrafımdakiler) hp nin teknik servisinden ve müşteri hizmetlerinden şikayetçi deil. geçtim şikayetçiyi duacı bile:D arkadaşın klavyesinin üstündeki dokunmatik ekrandaki ses açma kapama tuşları bazen tutuklu kalıyodu. sesi sonuna kadar açıyodu veya kapıyodu yani. 1 sene 11 ay sonra notebookun yenisni verdiler:)
varın gerisine siz karar verin.
-
sene 2009 işlemcisi T7500 den aşağı olan laptoplar 3. ülke laptoplarıdır o kadar diyim size ona göre gidin alın makineyi :)
-
Addict bunu yazdı:
sene 2009 işlemcisi T7500 den aşağı olan laptoplar 3. ülke laptoplarıdır o kadar diyim size ona göre gidin alın makineyi :)
-----------------------------bari bizim kaçıncı ülke vatandaşı olduğumuzu da yazsaydın da ona göre davransaydık ;)
-
3. ülke vatandaşlarıyız walla serdar :) yoksa ne arar 1 mb cache bellekli işlemci hala amk yerinde :) 12 cache bellekli işlemci çıkmışken :)
-
Addict bunu yazdı:
3. ülke vatandaşlarıyız walla serdar :) yoksa ne arar 1 mb cache bellekli işlemci hala amk yerinde :) 12 cache bellekli işlemci çıkmışken :)
-----------------------------tamam şimdi oldu :)