Laptop Seçmeme Yardımcı Olurmusunuz ?
-
senin yaşın kadar teknik servisle uğraştım ben, o yüzden neyin daha iyi olduğunu sanırm senden iyi bilecek durumdayım. Elime bir çok laptop geçti.. Kullandığım marka asus olduğu yüzünden asus u tavsiye etmiyorum. Asus iyi olduğu için asus aldım ve herkese de tavsiye ediyorum.. Elbette sorun olabilir, elektronik biraz da şans işidir, ama asus un garantisi denilen birşey var. Ayrıca 10 kez format atılıp da düzelmeyen şey ne? Donanımsal bir sorun olabilir, garantiye göstermenizde fayda vardır. Elektronik aksamda sürekli hatalar çıkar. Bunlar elektronik parçalar ve bir çok sebepten dolayı sorun çıkartırlar.. Ayrıca olaya şöyle bak.. Asus kendi anakartını kullanıyor ama HP yada casperin bir anakartı yok onlarda oradan buradan çakma topluyorlar.. asusun rami yok gidiyor kingstondan alıyor aynısını hp de yapıyor. Ram sorunu asusta çıkarsa sorun asusun mu acaba? yada işlemci de sorun olursa intelin yada amd nin mi asusun mu. Olaya bu şekilde bakmayı dene
-
arkadaşlar bende almak istiyorum ama bütcem çok kısıtlı max. 900 ytl verebilirim
bu fiyatada en uygun datron notebooklar buldum
sizce datron nasıldır??
-
datron için pek iyi şeyler söyleyemem..genelde haber spikerleri kullanır :) eylül ayını beklersen aynı fiyata daha kaliteli bir laptop alabilirsin..
-
hocam günde yarım saat girer maillerime bakar çıkarım diyorsan ona göre birşey önerirler.
ben günde 10 saat girerim programın oyunun anasını ağlatırım diyorsan ona göre birşey önerirler.
2 öneri arasında dağlar kadar gereksinim farkı var,oda baya para fark eder.
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------
datron için pek iyi şeyler söyleyemem..genelde haber spikerleri kullanır :) eylül ayını beklersen aynı fiyata daha kaliteli bir laptop alabilirsin..
-----------------------------zaten bende o vakitler almayı düşünüyorum hocam
eskiden ilgilenirdim donanımla masa üstünü alırken ii biliodum
benim bildiğim amd 3000 le gforce fx5500 ekran kartında kalmış
acayip acayip işlemciler ramler ekran kartları neyim çıkmış :)
kendimden utanıyorum :P
-
http://www.hepsiburada.com/acer-as5738g-643g25mn-intel-core-2-duo-t6400-2.0ghz-3gb-250gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd93649
hocam şu makinaya bi bak istersen fiyatıda uygun
özellikleride baya güzel gibi
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bende almak istiyorum ama bütcem çok kısıtlı max. 900 ytl verebilirim
bu fiyatada en uygun datron notebooklar buldum
sizce datron nasıldır??
-----------------------------Hocam ben 2 Tane Laptop Aldım notebooksepeti.com'dan Gayet Memnunum...!
-
ben şimdi a300 23 j alcam buğün gidip en ucuzu vatanda 2 milyar başka yerlerde 2.5
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
ben şimdi a300 23 j alcam buğün gidip en ucuzu vatanda 2 milyar başka yerlerde 2.5
-----------------------------ben 3 4 tane alıcam iş için lazım :)