Laptop Tamircisi Aranıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Elimde casper bir notebook var. Görüntü vermiyor ram felan denedim ama muhtemelen chip te problem var. Notebook tamirine hakim bi arkadaşla görüşüp yaptırmak istiyorum. Önümüzdeki dönem dersler ağır geçecek uygulamalı pc dersleri var kelepir pc buldumda :);

edit :yanlış marka yazmışım : Exper olucak.
    edit 2 : elinde kelepir netbook yada notebook olan varsa yazarsa sevinirimde. 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

özkan vardı nickini unuttum ya uzman notebooktu sanırım kadıköydemiydi m.köy demiydi bilemedim şimdi  :(

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

amele_2  ile bi görüş istersen hocam

ayriyetten swordfish var bide. ben onu türkiye dışında diye biliyorum geçen pasaport vize konuları vs. vardı.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

özkan abi yani  swordfish   bu işin üstüne başka adam tanımam

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

swordfish e guvenıp vercegınızden gıdın cöpe atın adama saglam bılgısayarı verdım hem klavyeyı catlatıp verdıı hem calısan cdromumu bozup verdı sımdı cogu kişi savunucaktır ama ben yasadıgımı söyledım bılgısayarımdan soguttu benı işini yaptı yıgıdı öldur hakkını yeme mısalı elıne saglık ama cd romum bozuldu ve klavyemde catlak olustu benden söylemesı ve ıkı hafta pc onda kaldı elını bıle surmedı ve bana dedıgı tek kelıme ise sen oncedende tamır ettırmıstın evet ettırdım ama bunun cdromla ne alakası var benden söylemesı arkadaslar saglam bılgısayarı bozmakta ustune yok en azından benım ıcın öyle severek alın terıyle alıp kullandıgım bılgısayarımda sımdı cd bıle yazamıyorum anlayana...

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

sword iyidir. onarımda sıkıntılar oluşabilir her daim. ama her şeyin de izahati vardır.

casper, exper hepsi aynı bok

izmirdeysen yardımcı olurum kardeş.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:
    -----------------------------

swordfish e guvenıp vercegınızden gıdın cöpe atın adama saglam bılgısayarı verdım hem klavyeyı catlatıp verdıı hem calısan cdromumu bozup verdı sımdı cogu kişi savunucaktır ama ben yasadıgımı söyledım bılgısayarımdan soguttu benı işini yaptı yıgıdı öldur hakkını yeme mısalı elıne saglık ama cd romum bozuldu ve klavyemde catlak olustu benden söylemesı ve ıkı hafta pc onda kaldı elını bıle surmedı ve bana dedıgı tek kelıme ise sen oncedende tamır ettırmıstın evet ettırdım ama bunun cdromla ne alakası var benden söylemesı arkadaslar saglam bılgısayarı bozmakta ustune yok en azından benım ıcın öyle severek alın terıyle alıp kullandıgım bılgısayarımda sımdı cd bıle yazamıyorum anlayana...

Sen getirdiğinde bana bilgisayarın ekran kartı arızası nedeniyle getirdin.Açılmıyordu bilgisayarın onarıp açılır şekilde verdin.Sen getirdiğinde çalıştıgı ne malumdu ? Hadi dedin çalışıyordu getirdin bize çalışmıyor diye yine yaptık verdik sesimizi çıkarmadık hafta sonra yine bozuldu dedin getirdin..

Klavye çatlak olayına gelincede güzel bi kamera bul çek o çatlak resmini buraya koysana bi bakalım :)

Ben kimseyi magdur etmem ama kendimi de enayi yerine koydurtmam.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

amele_2  ile bi görüş istersen hocam

ayriyetten swordfish var bide. ben onu türkiye dışında diye biliyorum geçen pasaport vize konuları vs. vardı.

Yok ya ben türkiyedeyim :) Ama sende 3-5 sefer yurtdışına kaçıyorum...Firma çalışıyor sürekli istanbuldaki

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

En yakın yetkili serwise götür.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

swordfish iyidir.

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj