Laptop Tamircisi Aranıyor ?
-
Elimde casper bir notebook var. Görüntü vermiyor ram felan denedim ama muhtemelen chip te problem var. Notebook tamirine hakim bi arkadaşla görüşüp yaptırmak istiyorum. Önümüzdeki dönem dersler ağır geçecek uygulamalı pc dersleri var kelepir pc buldumda :);
edit :yanlış marka yazmışım : Exper olucak.
edit 2 : elinde kelepir netbook yada notebook olan varsa yazarsa sevinirimde. -
özkan vardı nickini unuttum ya uzman notebooktu sanırım kadıköydemiydi m.köy demiydi bilemedim şimdi :(
-
-
özkan abi yani
swordfish bu işin üstüne başka adam tanımam -
swordfish e guvenıp vercegınızden gıdın cöpe atın adama saglam bılgısayarı verdım hem klavyeyı catlatıp verdıı hem calısan cdromumu bozup verdı sımdı cogu kişi savunucaktır ama ben yasadıgımı söyledım bılgısayarımdan soguttu benı işini yaptı yıgıdı öldur hakkını yeme mısalı elıne saglık ama cd romum bozuldu ve klavyemde catlak olustu benden söylemesı ve ıkı hafta pc onda kaldı elını bıle surmedı ve bana dedıgı tek kelıme ise sen oncedende tamır ettırmıstın evet ettırdım ama bunun cdromla ne alakası var benden söylemesı arkadaslar saglam bılgısayarı bozmakta ustune yok en azından benım ıcın öyle severek alın terıyle alıp kullandıgım bılgısayarımda sımdı cd bıle yazamıyorum anlayana...
-
sword iyidir. onarımda sıkıntılar oluşabilir her daim. ama her şeyin de izahati vardır.
casper, exper hepsi aynı bok
izmirdeysen yardımcı olurum kardeş.
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------swordfish e guvenıp vercegınızden gıdın cöpe atın adama saglam bılgısayarı verdım hem klavyeyı catlatıp verdıı hem calısan cdromumu bozup verdı sımdı cogu kişi savunucaktır ama ben yasadıgımı söyledım bılgısayarımdan soguttu benı işini yaptı yıgıdı öldur hakkını yeme mısalı elıne saglık ama cd romum bozuldu ve klavyemde catlak olustu benden söylemesı ve ıkı hafta pc onda kaldı elını bıle surmedı ve bana dedıgı tek kelıme ise sen oncedende tamır ettırmıstın evet ettırdım ama bunun cdromla ne alakası var benden söylemesı arkadaslar saglam bılgısayarı bozmakta ustune yok en azından benım ıcın öyle severek alın terıyle alıp kullandıgım bılgısayarımda sımdı cd bıle yazamıyorum anlayana...
-----------------------------Sen getirdiğinde bana bilgisayarın ekran kartı arızası nedeniyle getirdin.Açılmıyordu bilgisayarın onarıp açılır şekilde verdin.Sen getirdiğinde çalıştıgı ne malumdu ? Hadi dedin çalışıyordu getirdin bize çalışmıyor diye yine yaptık verdik sesimizi çıkarmadık hafta sonra yine bozuldu dedin getirdin..
Klavye çatlak olayına gelincede güzel bi kamera bul çek o çatlak resmini buraya koysana bi bakalım :)
Ben kimseyi magdur etmem ama kendimi de enayi yerine koydurtmam.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 ile bi görüş istersen hocam
ayriyetten swordfish var bide. ben onu türkiye dışında diye biliyorum geçen pasaport vize konuları vs. vardı.
-----------------------------Yok ya ben türkiyedeyim :) Ama sende 3-5 sefer yurtdışına kaçıyorum...Firma çalışıyor sürekli istanbuldaki
-
En yakın yetkili serwise götür.
-
swordfish iyidir.
-
istanbuldaysan yazıcı ogluna bi ugra istersen 3-4. katlara bak