Laptop Tavsiyesi
-
hocam yenı i5 işlemcıli laptoplar cıktı onları bı ıncele ıstersen dırectx 11 lı ekran kartı olan falan vardı atı 5650
-
acer 5739 G
Kullanıyorum.İnanılmaz memnunum laptop 1 haftadır kapanmadı bir grammı ısınmaz ya..Hatta hırs yaptım yorganın altına koydum ancak ısındı alet :D
Hiç bi şekilde sorunum olmadı tasarım ve özellik ve kullanım kolaylığı olarakta çok memnunum
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
Boşver dizüstünü. Önce Zonguldaktan kurtul. Gezegendeki en pis şehirde ne işin var yav.
-----------------------------sen bileciğe gelde gör :))
edit: parana güveniyorsan monster al..
-
HeadBanger bunu yazdı:
Olgunisik bunu yazdı:
Boşver dizüstünü. Önce Zonguldaktan kurtul. Gezegendeki en pis şehirde ne işin var yav.
-----------------------------sen bileciğe gelde gör :))
edit: parana güveniyorsan monster al..
-----------------------------bileciği niye karıştırıyon sen :D
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------herseyin kendine göre bir güzelliği vardır dostum.sen yazdıgın cümleden kendinin ne kadar pis oldugunu belli ediosun zaten ;)
Acer alma cok sık arıza yapıo .
-----------------------------Çok rica ederim. Şehir özellikle kışın o kadar piski astımı olanlar maskeyle bile gezemiyor. Hala inanmıyorsan bol miktarda olan sokak kedi köpekleri içinde beyazlığını koruyabilmiş olanını bulsana. Dışarıya çamaşır asamıyorsunuz. Yok hala inanmıyorsan hava kirliliği raporlarında Zonguldağın yerine bir bak istersen. Neredeyse hiç baca filtresi kullanılmıyor ve kömürün bol olması banyo kazanlarında bile kömür kullanmayı alışkanlık yapmış. 3mm saç ile kazanın etrafını kapatıp 9000 kcal kömür yakanlar var. Öğretmenevinin önünde düşük kalorili kömürü dolgu malzemesi olarak kullandılar. Varmı daha ötesi.
Benim pis olmamdan dem vurmuşsun. Seni komik şey.
-
HP pavilion dv6 veya 7 gold duacı olursun bana süper makina
-
Eğer performans isteyen cattia vb. kullanacaksan HP al derim. Bazı HP lerde iki batarya aynı anda takılabiliyor. Yani normal batarya ve seyahat bataryası denilen bataryayı takabiliyorsun. Hepsi bütünleşik oluyor. Bu şekilde performans isteyen uygulamalarda bile 6-7 saat kullanabilirsin. İnternnette gezmekte kullanırsan 12-13 saat gider.
Ortaköy kafelerinde yeteri kadar priz yok, buna dikkat et. Benzer şekilde sahilde çöplüğün üzerine yapılan öğrenci yurtlarındaki odalarda da yeterli priz yok. Yeni öğretmenevinde priz bulmak benim kel kafamda saç bulmaktan daha zor.
Demem o ki batarya ya dikkat.
Bir başka konu eğer para konusunda bütçeni esnetebilirsen kesinlikle tablet PC lerden al. Teknik kişiler için çok önemli.
-
asus n serisi kafa rahat performans gzel
-
Chass bunu yazdı:
HP pavilion dv6 veya 7 gold duacı olursun bana süper makina
-----------------------------dv serisinin üzerinde yanan nvidia chipseti çok değiştirdik :) hassas aletler.
-
1.5 senedir acer 5920 kullanıorum..insanı cıldırtacak bi sorun cıkarmadı henüz. win 7 de kurdum tutamıyorum zamanı :D ısınma sorunu vardı o da kalktı..