Laptop Tavsiyesi
-
2-3 güne kadar bi laptop edinecem,1500 tl yi biraz açabilir.Oyun oynayabileceğim bir laptop olsun istiyorujm aynı zamanda.Toshiba diye düşündüm.A300 serisinden irşey olabilir belki.İlk laptopum olacak.
-
Ben sony aldım 3500 tl bayıldım mutluyum,huzurluyum zerre sıcaklık yok,5 kere düşürdüm hemde kapağı açık şekilde hiçbir çizik bile olmadı.Hayt güzel keyif alıyorum.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Ben sony aldım 3500 tl bayıldım mutluyum,huzurluyum zerre sıcaklık yok,5 kere düşürdüm hemde kapağı açık şekilde hiçbir çizik bile olmadı.Hayt güzel keyif alıyorum.
-----------------------------3.500 tl laptopa verebilsem,laptop gerekirse parçalansın kırılsın ben yinede mutlu olurum.:D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------3.500 tl laptopa verebilsem,laptop gerekirse parçalansın kırılsın ben yinede mutlu olurum.:D
-----------------------------Ama performans ve herşeyiyle,renkleriyle.Yani aynı masada masaüstü mac kullanıyorum renkler fark ettirmiyor.Performansta öyle.
-
markaya takılma 6mb cacheli core2 işlemcili gtx250 harici ekran kartı olan bi laptop alırsın o fiyata.oyun için
-
Hocam ama elinde HP si bozulan çok arkadaşım var.
SAMSUNG R522-JS01TR
Bağlantı Arayüzleri
Samsung NP-R 522- JS01TR
İşlemci : Intel core 2 Duo Processor P7450 ( 2.13 GHz, 1066 MHz, 3 MB )
Chipset : Intel PM45 + ICH9M
Wireless : 802,11b/g
Ekran Özellikleri : 15.6" LED HD (1366 x 768)
Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4650- 1 GB gDDR3
Bellek : 4GB (DDR2 / 2GB x 2)
Sabit Disk : 320 GB
Optik : Super Multi Dual Layer (S-ATA)
Bluetooth yok
Webcam 1.3MP Camera
İşletim Sistemi : Windows7 Basic
Ağırlık : 2,55 kg
Boyutlar (W* D* H mm) : 376* 255,8* 31,3 mm
Kart Okuyucu : 3-in-1 Kart okuyucu ( SD, SDHC, MMC )
Pil : 6 cell
Ethernet : Gigabit LAN
HDMI : Var1540 TL
İyimidir?Hiç laptop kullanmadığım için şarj süreleri hakkında bilgi verirseniz iyi olur.
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
2-3 güne kadar bi laptop edinecem,1500 tl yi biraz açabilir.Oyun oynayabileceğim bir laptop olsun istiyorujm aynı zamanda.Toshiba diye düşündüm.A300 serisinden irşey olabilir belki.İlk laptopum olacak.
hocam oyun için laptop yerine ps3 veya nintendo al derim. yok illa laptop diyosan lenovo veya dell derim özellikle xps serisi. -
Şimdi masüstü makina sağlam benim,laptopa ihtiyacım var almışken iyi olsun diyorum hem masaüstüne bağlar landan arkadaşlarla oyuunda oynarım diye biraz.Nasıl samsung iyi mi?kullanan var mı ?
-
samsung kullanan sadece bi kişi tanıyorum ama her hangibir şikayeti şu an için.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------naptın hocam o paraya macbook pro alırdın gg'dan :|
-
http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-022tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productDetails.aspx?I_ID=40861
bunu incele istersen bu fiyata özellik olarak iyi ama kullananlara sor yinede ısınma falan yapıyormu örenmek lazım