Laptop Tavsiyesi (Oyun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Beyler bu konuslardan gina geldi biliyorum ama yapicak bisi yok bilen bi yardim etsin :)

Kullanilacak amac:

payday2 lol dota dayz farzyr vs tarzinda oyunlari max high deil ama adam gibi oynaticak ve en kotu 3 sene ayni ayarlarda yeni oyunlarda sorun cikarmicak bir laptop alicam 

herhangi bir program vs icin kullanilmicak ziraa bosgezenin bos kalfasiyim ole seylerle ugrasmiyorum 

kafamdaki sorular :

1- i5 son seri gibi bir islemci ile i7 ilk seri arasinda cok fark olurmu

2- ekran karti gtx serisi ile gt ..M serisi gibi kartlar arasinda mukemmel farklar yaratiormu

3- istedigim ozelliklerde laptop toplama sansim varmi TR de ? boel firmalar mevcutmu

Tavsiye verirken dikkate alinabilir bilgiler : 

bende ssd 240gb ve depo icin hdd mevcut + ddr3 ram 4gb var asus msi lenova gibi tavisyelerde oncelik dayaniklilik ve servis kalitesi   butcem 2bin civari cok yukari cikamam birazda zorlasan 2500 e su var demeyin lutfen o zorlama deil bildigim zorlarken sicma oluyor :)

Simdiden yarim edenlere tesekkurler bilgisi olan arkadaslari bekliyorum 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hocam oyun için istiyorsan laptpu aklından çıkar...

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocam masaustu alma sansim yok asiri mobile biriyim yani 2-3 ay ayni yerde zor sabit duruyorum yanimda tasimasi ve pratiklik acisindan laptop almam sart :S

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Oyun istiyorsan ya gidip güzel bir masaüstü toplayacaksın ya da konsol alacaksın. Yoksa gidip afedersin ama monster'a filan 7bin kağıt bayılırsın ki hiç gerek yok. Laptop'ta oyun oynanmaz!

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

konsolum mevcut ama aksiyon oyunlarini oynayamiorum beceremiorum  dostum belirttigim gibi hayvani ozelliklerde mukemmel fps lerde oynamak degil zaten amacim istedigim normalin bi tik ustu sekilde oynayabilmek tatminedici  akicilik olmasi yeterli 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

1. i5 ve i7 arasında çok fark var.

2. gtx serileri oyun içindir, gt serileri orta düzey küçük oyunlar ve photoshop tarzı ofis işlemleri içindir.

Bütçen oyun laptopu için çok düşük 2.5 - 3 binden açılır kapıları. Saydığın oyunlar için şöyle bir şey yeterli

http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-y510p-59-407130-notebook-pmu304006

Yeni çıkacak olan oyunlar için bir şey diyemem. Bu paraya çok daha güçlü masaüstü pc yapıp her türlü oyunu oynamak varken laptop boşa israftır. Mobil takılıyorum dersen ps4 veya xbox one al oyun için.

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

O paraya tek şansın bu alet, genel olarak güzel bir ürün işini de görecektir diye düşünüyorum. Aslında 2. el tavsiye edecektim ama 2. ellerde genelde 660m var, bu alette 765m var ayrıca işlemcisi de 4200m olduğundan çok daha iyi performans alırsın. Bunun haricinde de bulabileceğini zannetmiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-msi-nb-ge60-2oe-295xtr-outlet-urun-169140172/detay

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

hocam oyun için istiyorsan laptpu aklından çıkar...

+1

#....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

sanirim 1 ay daha bekleyip 2500 e msi ge60 serisini gtx almak gozukuor gibi ak dolari hayvan gibi artti 2bin liraya adam gibi pc alamaz olduk lanet olsun sisteme eyw muridler sagolun assa yukari ne yapabilecegimi ve seceneklerimin farkina vardim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

i5 i7 arası fark epey var. i7 lerde son çıkanlarda dahi fark var. ama i5 işlemciler işini görür

bende m serisi var oyunları açar yüksek ayarda oynayabilir düzeydeyim. ama gtx ler canavar. alabilirsen onlardan al

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

elde avucda 1-2 bisivar satip gtx serisine yonelmeye calisicam 1 ay kadar bekleyip bisiler toplayip artik m seriside yeter gibi normal icin ama en kotu 3 sene normal gotursu istedigimden sanirim gtx icin bekliycem

Toplam Hit: 2013 Toplam Mesaj: 17