Laptop Tavsiyesi (Oyun)
-
Beyler bu konuslardan gina geldi biliyorum ama yapicak bisi yok bilen bi yardim etsin :)
Kullanilacak amac:
payday2 lol dota dayz farzyr vs tarzinda oyunlari max high deil ama adam gibi oynaticak ve en kotu 3 sene ayni ayarlarda yeni oyunlarda sorun cikarmicak bir laptop alicam
herhangi bir program vs icin kullanilmicak ziraa bosgezenin bos kalfasiyim ole seylerle ugrasmiyorum
kafamdaki sorular :
1- i5 son seri gibi bir islemci ile i7 ilk seri arasinda cok fark olurmu
2- ekran karti gtx serisi ile gt ..M serisi gibi kartlar arasinda mukemmel farklar yaratiormu
3- istedigim ozelliklerde laptop toplama sansim varmi TR de ? boel firmalar mevcutmu
Tavsiye verirken dikkate alinabilir bilgiler :
bende ssd 240gb ve depo icin hdd mevcut + ddr3 ram 4gb var asus msi lenova gibi tavisyelerde oncelik dayaniklilik ve servis kalitesi butcem 2bin civari cok yukari cikamam birazda zorlasan 2500 e su var demeyin lutfen o zorlama deil bildigim zorlarken sicma oluyor :)
Simdiden yarim edenlere tesekkurler bilgisi olan arkadaslari bekliyorum
-
hocam oyun için istiyorsan laptpu aklından çıkar...
-
hocam masaustu alma sansim yok asiri mobile biriyim yani 2-3 ay ayni yerde zor sabit duruyorum yanimda tasimasi ve pratiklik acisindan laptop almam sart :S
-
Oyun istiyorsan ya gidip güzel bir masaüstü toplayacaksın ya da konsol alacaksın. Yoksa gidip afedersin ama monster'a filan 7bin kağıt bayılırsın ki hiç gerek yok. Laptop'ta oyun oynanmaz!
-
konsolum mevcut ama aksiyon oyunlarini oynayamiorum beceremiorum dostum belirttigim gibi hayvani ozelliklerde mukemmel fps lerde oynamak degil zaten amacim istedigim normalin bi tik ustu sekilde oynayabilmek tatminedici akicilik olmasi yeterli
-
1. i5 ve i7 arasında çok fark var.
2. gtx serileri oyun içindir, gt serileri orta düzey küçük oyunlar ve photoshop tarzı ofis işlemleri içindir.
Bütçen oyun laptopu için çok düşük 2.5 - 3 binden açılır kapıları. Saydığın oyunlar için şöyle bir şey yeterli
http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-y510p-59-407130-notebook-pmu304006
Yeni çıkacak olan oyunlar için bir şey diyemem. Bu paraya çok daha güçlü masaüstü pc yapıp her türlü oyunu oynamak varken laptop boşa israftır. Mobil takılıyorum dersen ps4 veya xbox one al oyun için.
-
O paraya tek şansın bu alet, genel olarak güzel bir ürün işini de görecektir diye düşünüyorum. Aslında 2. el tavsiye edecektim ama 2. ellerde genelde 660m var, bu alette 765m var ayrıca işlemcisi de 4200m olduğundan çok daha iyi performans alırsın. Bunun haricinde de bulabileceğini zannetmiyorum.
-
swordfish bunu yazdı
hocam oyun için istiyorsan laptpu aklından çıkar...
+1
-
sanirim 1 ay daha bekleyip 2500 e msi ge60 serisini gtx almak gozukuor gibi ak dolari hayvan gibi artti 2bin liraya adam gibi pc alamaz olduk lanet olsun sisteme eyw muridler sagolun assa yukari ne yapabilecegimi ve seceneklerimin farkina vardim
-
i5 i7 arası fark epey var. i7 lerde son çıkanlarda dahi fark var. ama i5 işlemciler işini görür
bende m serisi var oyunları açar yüksek ayarda oynayabilir düzeydeyim. ama gtx ler canavar. alabilirsen onlardan al
-
elde avucda 1-2 bisivar satip gtx serisine yonelmeye calisicam 1 ay kadar bekleyip bisiler toplayip artik m seriside yeter gibi normal icin ama en kotu 3 sene normal gotursu istedigimden sanirim gtx icin bekliycem