Laptop Yorum (Lenovo - Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sağolun arkadşlar en azından içim rahatladı :D

z li aleti aldım. gelince ürün hakkında yorum yaparım.

modlardan biride başlıktaki Acili silerse seviniirm.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

ne kadara aldın?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

ne kadara aldın?

1300 hocam.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

Şu an 3 senelik bilgisayaırm olan z560 lenovo dan yazıyorum, çok memnunum.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Hazır Konu varken, bu işlerden anlayan biri  max. 3000 lira  limite kadar laptop önerebilirse güzel olur, 

Alacağım laptoptan Beklentilerim şöyle;

* Klavyesinin numaratik tuşları klasik klavye gibi sol tarafta bir arada olması,

* Ekranın geniş, olursa 17" ya da olursa daha fazlası ,

* Performans konusunda da sıkıntısı olmayan stabil donanıma sahip , i7 işlemci.

* Ne olur n olmaz diye Tr Servis ağıda önemli ,

* 4-5 yıl kullanılabilinecek kalitede olması,

* Ve son olarak şık bir tasarıma sahip olmasıdır.

Aklınızda bildiğiniz daha önce kullandıgınız araştırıp güvendiğiz  böyle bir ürün varsa bende konudan faydalanmış olayım.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam şöyle başlayalım.

1. ASUS N56VZ-S4016V: HDD dönme hızı 5400 rpm olması dışında bir sorunu yok. HDD hızı benim için çok önemli değil derseniz alabilirsiniz, ekran kartı 1. sınıftır. Yalnızca bu modellerin klavyelerinde sorun olabiliyor, herhangi bir tuşu çalışmıyor olabiliyor. Böyle bir durumda hepsiburada.com ile irtibata geçerek veya ASUS İstanbul Teknik Servis'ine başvurarak değişim yapabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-n56vz-s4016v-intel-core-i7-3610qm-23ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301344&categoryId=98

2. ASUS G75VW-TS71: İstanbul Bilişim A.Ş. tarafından getirtiliyor. İstanbul Bilişim bu ürünleri Amerika'dan direk getiriyor, işletim sistemi İngilizce olarak gelen ürünü kendileri Türkçeleştiriyor. Bu sebeple F9 format fonksiyonunu kullanamıyorsunuz ama kendinizin yazdıracağı Recovery DVD'ler ile rahatlıkla format atabilirsiniz. Ayrıca Amerika'dan getirilmesi nedeni ile klavyesi de Amerikan ve Türkçe klavye karışımı geliyor.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g75vw-ts71-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,36010.html

Ben bu firmadan bir ürün aldım, ücretli olarak Türkçe klavye değişimi talep ettim. Klavye yurt dışından geldiği için baya bekledim takıldı ancak ücret almadılar benden. Henüz kullanmaya başlayamadığım için olabilir diye düşünüyorum. Kendi aldığım ürünü de önermek isterdim ancak sizin fiyat limitinizin biraz üzerinde bir cihaz.

3. N56VZ-S4037V: Yalnızca Mersa Sistem yetkili dağıtıcısı tarafından getirilen ve yine yalnızca Vatan Bilgisayar tarafından satılan bir ürün. İlk önerdiğim üründen tek farkı HDD hızının 7200 rpm olması. Şu an Vatan Bilgisayar stoklarında görünmüyor, getirilip getirilmeyeceğini, gelecekse ne zaman geleceğini Mersa Sistem'i arayarak ve son kullanıcı olduğunuzu belirterek stok geliş zamanını öğrenebilirsiniz.

Aldığınız zaman bizzat mağazaya gidip almanızı tavsiye ediyorum. Kurulum yaptırın ve klavye tuşlarını teker teker kontrol edin. Herhangi birinin çalışmaması söz konusu olabiliyor, bu durumda hemen orada değişim yapılabilir. Aldığınızda sorun yoksa sonrada başınız ağrımaz.

4. Lenovo Ideapad z580: HDD hızının 5400 rpm olması ve işletim sistemi olmaması dışında bir eksiği yok. Ücreti de fena değil. Kullanan arkadaşlar ve ilgili siteden alışveriş yapan arkadaşlar gerekli bilgileri versinler, zira daha önce Lenovo da kullanmadım, pcdepo.com sitesinden alışveriş de yapmadım.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-348043-notebook-urun8565.html

Aklıma başka ürün gelirse eklerim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

masaüstü, laptop satın almayı düşünen arkadaşlar kuzenim toptancı ankaradayız. baska yerden almadan önce haberleşelim bizden de fiyat alın. daha önce alışveriş yaptığımız arkadaşlar oldu.taksit, kart konusunda özellikle yardımcı olabiliriz. lenovo z580 i7 kdv dahil 1750Tl.

edit: firma adresi http://www.messi.com.tr/home.html

nights_judge tarafından 19/Eki/12 04:18 tarihinde düzenlenmiştir

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 2105 Toplam Mesaj: 18