Laptopa Android ICS Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

öncelikle bu programı usb boot için indiriyoruz

http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=108876&t=0&i=1

daha sonra pc ye usb yi takıp gerekli android iso dosyasını bu pro ile usb ye yazdırıyoruz

pc acılısında usb yi secip en üstteki without installing secenegini secip androidi acıyoruz :D

bu secenekle sadece usb den kullanırız insatll modunda hdd ye kurabilirsiniz

şimdi gelelim android dosyasına bu adresten uygun bir tane indirmek gerekiyor ben eepc olanı indirdim tam uyumlu değil wireles felan görüyor market browser felan acılıyor ama bazı uygulamalar hata verip kapanıyor neyse zor bi olay değil deneyin görün

http://tabletsx86.org/x86-UPDATED-BUILDS.htm

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

gencler deneyen oldumu bunu

ikinci acmamda butun uygulamalar aciliyor yalniz sole bi durum var markette butun uygulamalar gozukmuyor

usb mouse taktim calisiyor scrool ozelligi aktif

sanirim fan kontrolcsunu desteklemedigi icin surekli calisiyor

aramizda asus bilgisayari olan biri varsa bi kursun usb sine nasil sonuclar alacak merak ettim

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hortlatayım . 

ben usb den ne çalıştırabiliyorum ne hdd ye kurabiliyorum . Arkadaş nasıl yapılıyor bu . beceremedm .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

farklı bir sürüm indir belki uyumlu değildir

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

değiştirip denedim hocam . tam açılacak ekrana renkli renkli çizgiler geliyor :) 

bi yerde sanki 64 bitte çalışmıyor diye okudum doğru mu ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

yok yav benim işlemcide 64 bit destekli ama denediğim zaman sorun yaşamamıştım

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    not edeyim, masaüstünde denerim.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

http://www.android-x86.org/

Çeşitli netbooklara özel sürüm var. Sanal makinede de deneyebilirsiniz yalnız pek bir şey beklememek lazım.

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 8