Laptopdan Rrrrrrrr Diye Ses Gelmesi
-
ilteris bunu yazdıNaruto bunu yazdısiberturq bunu yazdı
HDD okuma yaparken kasılıyor. ses etkileniyor ne izliyorsan.
HDD sağlığına bak sıkıntı yoksa çok önemseme HDD zorlandığında olur.
Adamı sinir ediyor biliyorum.
HDD kontrol için önereceğin program varmı hocam ?
hd tune

teşekkürler hocam .
-
Dikkat et ısırmasın :P
-
Arada bana da oluyor kendini başlatıyor sonra makine sıkıntılı durum..
-
Testlerin sağlam çıkmış güzel.
Bende de asus vardı N serisi 8 sene kullandım bu şekilde film felan izlerken aynısını yapıyordu.
Laptop halen çalışıyor.
Birde Hard disk sentinel var onla bakarmısın. Onun resimlerini at özellikle smart sekmesinin.
-
siberturq bunu yazdı
Testlerin sağlam çıkmış güzel.
Bende de asus vardı N serisi 8 sene kullandım bu şekilde film felan izlerken aynısını yapıyordu.
Laptop halen çalışıyor.
Birde Hard disk sentinel var onla bakarmısın. Onun resimlerini at özellikle smart sekmesinin.

buyur hocam...
-
Hiç bir problem yok.
Ben HDD olduğunu düşünüyorum.
Yine de kesin diye birşey yok pc işinde
Gördüğüm kadarı ile Win 10 kullanıyorsun, ekran kartının eski driverını yükleyip deneme yapabilirsin.Eskiden kastım ilk kendi driverı win 10 için se onu.
tabi birde çift ekran karlı ise bilgisayarın video izlerken hangi ekran kartını kullandığı önemli.
İnternet olmdan denemelisin, biliyorsundur ekran kartını win 10 günceller onu hemen.
-
siberturq bunu yazdı
Hiç bir problem yok.
Ben HDD olduğunu düşünüyorum.
Yine de kesin diye birşey yok pc işinde
Gördüğüm kadarı ile Win 10 kullanıyorsun, ekran kartının eski driverını yükleyip deneme yapabilirsin.Eskiden kastım ilk kendi driverı win 10 için se onu.
tabi birde çift ekran karlı ise bilgisayarın video izlerken hangi ekran kartını kullandığı önemli.
İnternet olmdan denemelisin, biliyorsundur ekran kartını win 10 günceller onu hemen.
çok teşekkürler öneriler için .