Laptop'dan Ses Cızırtılı Geliyor
-
muritler laptopu alalı daha 2 ay olmadı asus k53sv sx501R çok memnundum ama bugün birden ses cızırdamaya başladı oda garip şekilde sadece sol taraf cızırdıyor hoparlörde sorun sandım ama o da değil çünkü kulaklık takınca da sağ da sorun yok sol kulaklık cızırdıyor, ses kartının güncel driverını tekrar yükledim asusun sitesinden ama soun çözülmedi haftasonu olduğu için de arayamadım garantisi devam ediyor ama merak ettim sorun neden olabilir ses kartının sol ses veren kısmı mı bozulmuş?
-
bende de casper var, 101'C sıcaklık gördüm dün, ilk defa cızırdamaya ve sabit frekanslarda ötmeye başladı kulaklıktan....
-
sabahtan beri high performance da solidde bişey çiziyorum ama 55 derece felan şu an yani pek zorlayıcı bişey yok sıcaklıktan olucağını sanmıyorum
-
yanlış driver veya topraklanmamış priz olabilir
-
fişi çektim pildeyken de aynı sorun devam ediyor. driver doğru.
-
garantiye göndermiştim muridler geri geldi sorun hala devam ediyor, içini temizleyip bios felan herşeyin update yapıp format atıp göndermiş davarlar ya, o kadar da dedim format atmayın bir sürü dosyam vardı onun dışında gitti bir sürü filmim dizim.
bu arada laptop modeli yanlış yazmışım:
-
asusun sonicmaster programı yüklüyse onu kapa bide öyle dene.
-
Garantiye yollamanda fayda var hocam fazla kurcalama bence dahada çok bozabilirsin aleti :D
Allah Sabırlar versin
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------asusun sonicmaster programı yüklüyse onu kapa bide öyle dene.
-----------------------------olmadı hocam sorun devam ediyor
3. kere aynı sorun çıkarırsa hakem heyetine başvurursan yenisini gönderiyorlardı değil mi? ona kasarız artık :D -
format atmayı denedinmi
-
Garantide format atmışlar yazmış adam.
Hiç post okumuyorsunuz cık cık cık :p