Laptop'u Soğutmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Nasıl güvenip termal macun vs sürüyorsunuz Notebooklarda ? Yani bir yanlışınızda o bakır boru delinir içindeki hava boşalır ve siki tutarsınız ? 

Eski hava gider yenisi gelir hocam, bi delik daha açarız ters tarafa sirkülasyon olur, no sikinti :D

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

Nasıl güvenip termal macun vs sürüyorsunuz Notebooklarda ? Yani bir yanlışınızda o bakır boru delinir içindeki hava boşalır ve siki tutarsınız ? 

adam mega zeka ulan bilmiyorsan niye yazıyorsun :S

hyr belki bildiği bişi vardır gelsin bakalım ne çıkacak :D

bu arada bu gün baktım 90 derece gördü max.90 normal mi bakacam 

90 çok yuksek termallerini temizle tertemiz sür her yerden tam olarak yapıştığını göz at yeterlidir.

netten baktımda kronik problem demişler.zaten her temizlemede macunu full temizleyip cpu gpu ayna gibi yapıp yeni macunu sürüorum.nette okudumda power process management ten cpu kullanımını %80e düşürdüm bakalım ne olacak.yine ayarsız ısınırsa açıp tekrarlayacam macunu

kronikse macun değiştirip zamanını çalma boşuna. Ya soğutucu bloğunda iş yok ya da pervanesinde iş yoktur.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynı model notebook bende de var.. dota 2 de 90-95 derecenin altına inmiyor... Cihaz 4 yıllık geçen yıl içini açıp işlemci ve ekran kartının macununu yeniledim, başlarda iyiydi ama yine git gide kötü oluyor.. Sanırım bu markanın kronik sorunu...

elcondor tarafından 18/Eyl/15 21:51 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 2470 Toplam Mesaj: 24
termal macun laptop ısınma laptop temizleme fan temizleme