folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Laptopum Var Yeni Bir Güncelleştirme Var Ve Sp 1 E Geçicek Garantisi Gidermi Yardım!

Laptopum Var Yeni Bir Güncelleştirme Var Ve Sp 1 E Geçicek Garantisi Gidermi Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam seninki haydar dümene sorulan sorular gibi olmuş ..
    ~ Sevgilim pantolonuma boşaldı hamile kalırmıyım

tarzı..

aynen  

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    çok pardon sayın tbt üyeleri birdahakine daha anlamlı ve sevaplı sorular sorarız!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    hackerteam550 bunu yazdı:
    çok pardon sayın tbt üyeleri birdahakine daha anlamlı ve sevaplı sorular sorarız!

Seviniriz...

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hackerteam550 bunu yazdı:

seviniriz hacker abi (A)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

çok güzel atıp tutmuşsunuz da bilmediğiniz bişey var, evet istediğin işleim sistemini yükle garantinin çıkmaması lazım ama adamlar;

"sen müdahale etmişsin makineye, biz bunu bunla sattık sen başka bişeyle kullanmışsın garanti gitti"  derse kalırsınız öyle.

sp1 yüklemek yine risksiz bu konuda ama sen vistayla aldığın makineyi xp ile götür garantiye bak.

garantide kesin değilse de geri vericem bozuk çıktı dersen kesin problem çıkarırlar.

iş her zaman mantığa bakmaz. adamlar problem çıkartıcam dedim mi sen dişli değilsen haklıyken haksız olursun. 

çözüm? :  evet var, eğer yapabiliyosan yani makine bozulduğu halde hâlâ o kadar çalışıyosa eski windowsu geri yüklersin işte iszden aldığım gibi aynı ama bozuldu dersin. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    xp yükleme ..garantide sorun cıkarırlarda sp1 ykle bişi olmaaz..zaten sp1 siz vista cok yevaş.

dostum , orduya katılma kararı aldım.
Toplam Hit: 1990 Toplam Mesaj: 17